Kate Middleton podijelila najemotivniju fotografiju: Prvi put se oglasila njena djeca

Showbizz

Kate Middleton je samo dan nakon što se jučer, 16. maja, vratila javnom životu pojavivši se na proslavi službenog rođendana kralja Charlesa III, objavila novu fotografiju, porodičnu sliku na kojoj je njen suprug princ William sa njiovom decom, Charlotte, Goergeom i Louisom.

Slika je objavljena povodom Dana očeva, u čast princa od Walesa i njihove porodice. Mališani su se tom prilikom prvi put oglasili, nakon njene borbe sa rakom, a djeca skoro nikada ne daju bilo kakve izjave. Princeza od Walesa objavila je na društvenim profilma i fotografiju Williama sa kraljem Charlesom u čast njegovog očinstva. Monarh joj je jučer na ceremoniji ukazao ogromno poštovanje i podršku.

Slika čiji je autor Kate Middleton koja se inače amaterski bavi fotografijom, razniježila je sve. Djeca princeze i princa od Walesa prvi put su se oglasila ističući koliko je princ William divan otac.

Fotografija prikazuje princa Goergeja (10), princezu Charlotte (9) i princa Louisa (6) na izletu na plaži zajedno sa svojim ocem, pozirali su okrenuti leđima kameri dok gledaju u more.

U kratkoj poruci poručili su: “Volimo te, tata. Sretan Dan očeva. G, C i L”. Porodična slika snimljena je ranije ove godine na obali Norfolka, blizu mjesta gdje je porodica provela uskršnjii vikend u svojoj kući u Anmer Holu.

radiosarajevo.ba