Ceo svet je čekao ovo, vratila se princeza!

Region

KEJT MIDLTON SE VRATILA: Ove slike čekao je ceo svet i cela planeta gleda u PRINCEZU – POVRATAK GODINE, šest meseci je nije bilo na javnim događajima

Kejt Midlton se vratila! Princeza od Velsa prisustvuje obeležavanju službenog rođendana kralja Čarlsa III na čuvenom događaju Trooping the Colour u Londonu. Princeza od Velsa bila je poslednji put na javnom događaju pre šest meseci, kada se pojavila na Božićnoj šetnji u Sandringemu sa porodicom. Nakon toga je 16. januara podvrgnuta teškoj operaciji abdomena u privatnoj londonskoj bolnici. Da boluje od raka, saopštila je 22. marta u video – poruci. Videli smo nekoliko njenih fotografija i snimak koji su inicirali brojne teorije zavere i sumnju da li se uopšte radilo o supruzi princa Vilijama. Sada je došlo vreme za povratak. Kejt je za taj veliki obrt izabrala važnu proslavu posvećenu monarhu. Britanska kraljevska porodica pokazuje da je ujedinjenja, Kejt koliko joj je dužnost važna, a službenim angažmanima vraća se u ograničenom obimu, pa neće obavljati dužnosti puno radno vreme jer je njeno zdravlje prioritet.

Princeza od Velsa Kejt Midlton pojavila se danas sa decom, princezom Šarlot i prinčevima Džordžom i Lujem. Viđeni su u službenom automobilu. Princ Vilijam učestvovaće na paradi. Ove slike gleda cela planeta. I ove fotografije čekale su se mesecima! Pitanje gde je Kejt dobilo je odgovor.

Kejt će se sa porodicom kasnije pojaviti na balkonu Bakingemske palate, gde će biti i ostali zaposleni članovi dvora.

Kralj Čarls III i kraljica Kamila pristižu na balkon kočijom. Monarh koji se bori sa rakom, ove godine nije na konju. Njegovo prisustvo prilagođeno je njegovom zdravstvenom stanju.

Kejt Midlton koja je sinoć najavila da će se pojaviti na današnjoj proslavi, potrudiće se da njena deca uživaju u ceremoniji gde smo ih viđali prethodnih godina, pa su neretko umeli da ukradu šou. Njeno prisustvo znači da deca nisu morala da budu u povorci u kočiji bez jedan od svojih roditelja odnosno oba jer je princ Vilijam u samoj povorci.

Kejt Midlton, Šarlot i Luj posle šest meseci u javnosti
Da je Kejt Midlton odlučila da se ne pojavi sutra na događaju, princeza i prinčevi bi najverovatnije bili u kočiji sa vojvotkinjom od Edinburga sa kojom je princeza od Velsa jako bliska.

Šarlot i Luj pojavili su se u javnosti posle šest meseci, ne računajući slike objavljene ranije ove gfodine za njihove rođendane. Autor tih fotografija je Kejt Midlton. Videli smo ih i na portretu za Dan majki 10. marta. Džordž je bio u javnosti sa ocem Vilijamom, na utakmici Aston Vile, pre više nedelja.

Kralj Čarls je oduševljen hrabrom odlukom Kejt da danas prisustvuje Trooping the Color u Londonu dok ona nastavlja da se bori sa rakom. Monarh se veoma se raduje svim elementima ceremonije.

Kejt Midlton je unapred razgovarala sa kraljem o svom dolasku na sutrašnju svečanost. Princeza od Velsa čiji je povratak na određeni način nagovestio i njen suprug Vilijam, i dalje ostaje pukovnik Irske garde, ali pod malo drugačijim okolnostima, pa će je zameniti general pukovnik Džejms Baknol.

Britanski premijer Ruši Sunak juče je na konfrenciji na Samitu G17 u Milanu o povratku Kejt Midlton rekao sledeće: “To je divna, divna vest. Mislim da će cela zemlja biti uz princezu od Velsa tokom njenog oporavka. Video sam njenu izjavu ranije, mislim da je hrabra, iskrena i siguran sam da će doneti veliku utehu tolikim drugim ljudima koji se bore sa sličnim zdravstvenim problemima”, prenosi Mirror.

Reakcije na novu sliku i poruku Kejt Midlton an Instagram profilu nje i princa Vilijama parte sledeći komentari: “Volimo vas i poštujemo, princezo od Velsa”, “Zaplakaću, ali od sreće i toliko emocija”, “Ne žuri. Neodstaješ nam, ali želimo da se vratiš 100 odsto. Šaljemo ljubav tebi i tvojoj porodici, kao i podršku”, “Volimo te, draga princezo Ketrin. Toliko te volimo”, “Kako je divno čuti ove vesti da sve ide nabolje”, “Draga Ketrin, tvoja snaga i sjaj su zaista inspirativni. Šaljem ti svu svoju ljubavv i podršku da nastaviš na svom putovanju”, “Svi te obožavamo!”, “Ostani jaka”.

Kejt Midlton su poslednjih meseci pratili i skandali i teorije zavere, a sve detalje njenog odsustva i borbe sa rakom

Zanimljivo je da je povratk Kejt Midlton najavljen još u martu. Ministarstvo odabrane najavilo je tada će se supruga princa Vilijama pojaviti osmog juna na probi smotre Irske garde u Londonu koja je zapravo proba Trooping the Colour kako se naziva proslava službenog rođendana kralja Čarlsa III. Palata je žustro reagovala pa je taj podatak sa sajta nadležnog organa ubrzo sklonjen.

Kako će izgledati povratak Kejt Midlton dužnostima
Princeza od Velsa objavila jejučee dirljivu poruku u kojoj zahvaljuje javnosti na podršci zbog njene dijagnoze raka i otkriva da će prisustvovati Trooping the Colour u Londonu.

Rekla je da je njeno lečenje u toku i da će trajati još nekoliko meseci. Iako se neće vratiti javnim dužnostima sa punim radnim vremenom, sada se ipak oseća dovoljno dobro da u nadolazećim mesecima preuzme mali broj javnih angažmana.

Princeza kaže da je oduševljena svim ljubaznim porukama podrške i ohrabrenja u poslednjih nekoliko meseci. “To je stvarno promenilo svet za Vilijama i mene i pomoglo nam je oboma u teškim vremenima”. Dirljivo otkriva da njeno lečenje dobro napreduje, ali dodaje: “Kao što svi koji prolaze hemioterapiju znaju, postoje dobri i loši dani”. zena.blic.rs