Tragičan kraj potrage: Jedna od otetih devojčica pronađena mrtva, a druga živa, “ovo je neopisiv zločin”

Region

Državna policija je izdala hitnu potragu za sestrama, Džejli (6) i Erin (4), nakon njihovog nestanka. Veruje se da su otete pre 8 sati ujutru u četvrtak

Žena iz Luizijane pronađena je mrtva u svom domu u četvrtak, a njene dve male ćerke su otete i pronađene nekoliko sati kasnije u Misisipiju — jedna mrtva, a druga živa, saopštila je policija, javlja AP.

Stanovnik Luizijane koji je izlazio sa ženom uhapšen je u Džeksonu, Misisipi, u vezi sa ubistvima i otmicom, rekli su istražitelji.

“On je imao žrtvin automobil zajedno sa njenim živim i zdravim šestogodišnjim detetom”, rekao je zamenik načelnika policije Džimi Travis iz Šerifove kancelarije parohije Tangipahoa u Luizijani.

Telo drugog deteta, četvorogodišnjakinje, pronađeno je u blizini automobila u šumovitom području u Džeksonu, rekao je Travis.

Državna policija Luizijane izdala je Amber Alert za decu nakon što je njihova majka, Keli Brunet, pronađena mrtva u svom domu u Lorangeru, 97 kilometara istočno od Baton Ruža. Prijavljena je kao nestala nakon što niko nije razgovarao sa njom od utorka, rekao je Travis. Uzrok smrti nije odmah objavljen.

Državna policija je izdala hitnu potragu za sestrama, Džejli (6) i Erin (4), nakon njihovog nestanka. Veruje se da su otete pre 8 sati ujutru u četvrtak.

“Ovo je neopisiv zločin”, rekao je šerif parohije Tangipahoa, Danijel Edvards. “Naša srca i molitve su uz porodicu žrtava. To je bila užasna tragedija.”

Načelnik policije Džeksona, Džozef Vejd, rekao je da su se službenici obratili odeljenju za trgovinu ljudima Biroa za istrage Misisipija o ovom slučaju. Rekao je da su mala kavezi za životinje otkriveni u šumovitom području gde su deca pronađena.

“Pokušao je da se otarasi dece odvozeći ih u ovo šumovito područje”, rekao je Vejd o osumnjičenom, dodajući:

“Ovo je bila strašno tragična situacija koju su počinile akcije kukavice.”

(Telegraf.rs)