Evo kako je Ceca izgledala na proslavi svog 18. rođendana: Cela estrada se okupila na luksuznom događaju

Region

Vlada Perović ispričao detalje

Svetlana Ceca Ražnatović je danas, 14. juna napunila 51. godinu.

Njen estradni put traje preko 3 decenije, od devojčurka iz Žitorađe do balkanske mega zvezde

Ona je u spotu za pesmu “Hej, vršnjaci” pokazala kako je proslavila punoletsvo, a može se reći i da je spot prava “vremenska kapsula” jer datira iz 1991. godine.

Žurka je bila u jednom beogradskom restoranu na Dorćolu koju je organizovao njen tadašnji menadžer Vlada Perović, koji je bio i vlasnik tog lokala.

Za one kojima ovo prezime zvuči poznato, Vlada Perović je poznati estradni menadžer i muž Suzane Perović pevačice/glumice i bivše učesnice rijalitija “Zadruga” koje je svojevremeno ispričao za Telegraf o tom slavlju:

– Bilo je 1000 ljudi, zaklali smo vola, a Ceca je pevala celu noć! Kroz “Dunavski cvet” su prošli Zorica Brunclik, Kemiš, Halid Muslimović, Halid Bešlić, Boban Zdravković… Pa, na otvaranju restorana Tozovac i “Zlatne strune” svirali su punih sedam dana! Sećam se i kako mi je jedno veče Vesna Zmijanac baš u “Cvetu” rekla: “Večeras dolazi jedan Dorćolac. Ubija kako peva”. Bio je to Džej. Kada je krenuo embargo, nije više bilo da se nabavi mazuta, nisam mogao da grejem restoran, i ja zatvorim “Dunavski cvet”. – rekao je.

Inače, Ceca je tada već bila popularna i na pragu velike karijere, pa ne čudi da se na proslavi okrupio estradni krem, od Šabana Šaulića, Zorice Brunclik, Kemiša, Vere Matović, Biljane Jevtić, Branke Sovrlić, Mire Škorić, harmonikaša Mirka Kodića i drugih.

Torta je bila ogromna, na 4 sprata, sa belo-crvenim detaljima i Cecinim koju je slavljenica isekla u prisustvu legendarnih pevača i pevačica, a više možete pogledati u spotu “Hej, vršnjaci”.

(Telegraf.rs)