“Da Oliver Dragojević ustane iz groba ne znam da li bi napunio 5 Arena u Zagrebu!” Alka Vuica nahvalila Priju

Region

Gostovala je kod Jovane Jeremić

Poznata hrvatska pevačica Alka Vuica progovorila je o svom životu, porodici, prevarama, ali i uspehu srpske pevačice Aleksandre Prijović u Hrvatskoj.

Alka je na početku razgovora istakla zbog čega ne veruje u mušku vernost, ali i zbog čega je smatraju fatalnom.

– Stalno drugi govore za mene da sam fatalna. Stalno razmišljam da su fatalne žene zbog kojih se neko ubio. Muškarci imaju u prirodi nagon da idu dalje, da oplođuju, da osvajaju, za razliku od žena koje traže nekog da stvaraju dom. Ne verujem u verne muškarce – rekla je Alka i progovorila o sinu Arijanu.

– Moj sin sarađuje dosta s umetnicima u Srbiji. Jedna svetska karijera je tek pred njim. On je unuk Vladimira Veličkovića, jednog od najvećih slikara u bivšoj Jugoslaviji. Arijan je studirao u Londonu i muzika mu je nešto najdraže, iako je završavao i vajarstvo i u tome je jako vešt – ističe pevačica, a onda je progovorila o svojim ljubavnim iskustvima.

– Neke stvari je teško izbeći. Biti ljubavnica je nešto što treba izbegavati u životu. To je ponižavajuć odnos i ne treba pristajati na takve odnose. Svetu danas najviše nedostaje poštovanje. Izgubilo se poštovanje i samopoštovanje. Kada govorimo o seksualnosti, ja sam odrastala osamdesetih godina i bili smo vrlo otvoreni. Moja genracija je bila jako otvorena, nije bila tabu tema poljubiti se sa ženom ili preispitivati se. Ja smatram da su ljudi biseksualni po prirodi – otkrila je Alka i priznala zbog čega je imala probleme okom školovanja.

– U školi sam bila odlikašica. Sa profesorima sam uvek imala probleme, jer sam se previše isticala i uvek sam imala šta da kažem – otkriva Vuica, a onda se prisetila kako je u detinjstvu dovela autostopera kući rekavši majci da je to Isus Hrist.

– Imala sam 4, 5 godina i bio je tu neki autostoper američki, ja sam ga dovela kući i reka mami: ”Mama, evo ga Isus Hrist”. Imao je dugu kosu. Posle je prespavao kod nas i dugo posle nam se javljao i slao razglednice – otkrila je Alka, aonda progovorila o uspehu Aleksandre Prijović u Hrvatskoj.

– Ja ne znam da li bi neko u Beogradu napunio pet Arena kao što je Prijovićka u Zagrebu. Da Oliver Dragojević ustane iz groba ne znam da li bi napunio pet Arena u Zagrebu. Stvarno svaka čast. Znam da se u Hrvatskoj sluša srpska muzika, i te kako među mlađom populacijom. Pesme koje žele slušati, ne možete da zabranite – poručila je pevačica koja je bila gost jutarnjeg programa TV Pink kod Jovane Jeremić.

(Telegraf.rs)