Oglasio se Šejlin muž nakon strašnih uvreda: Pobednički koncert u Tuzli je pod znakom pitanja, apelujem…

Showbizz

Posle tačno 20 godina, dešava se presedan

Šejla Zonić pobednica je muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, gde je u završnici glasovima publike odnela ubedljivu pobedu, međutim sada se oglasio njen suprug Armin Zonić.

On je otkrio da ih niko od nadležnih nije kontaktirao za pobednički koncert u rodnom gradu.

– Zamolio bih svoje prijatelje da mi više ne šalju linkove sa društvenih mreža gde poznati i nepoznati profili vređaju Šejlu i mene, stavljajući nas u kontekst rata i prošlosti – započeo je Šejlin suprug, pa dodao:

– Šejla je u finalu otpevala dve bosanske sevdalinke! Kao akademski muzičar na regionalnom takmičenju je predstavila svoju Tuzlu, Sanski Most i BiH na veoma lep i moralan način, a mnogi vide samo mržnju koju imaju u sebi i to izbacuju kroz razne uvrede prema Šejli koja nije bila ni rođena kada su se mnoge stvari izdešavale. Ne mogu nikome reći koga će voleti ili mrziti, ali ne radite to preko naših leđa.

– I da, do sada nas od nadležnih niko nije kontaktirao za pobednički koncert u Tuzli tako da postoji šansa da se ne desi. Bavite se realnim problemima da nam barem u budućnosti bude život lakši, bolji, srećniji… – napisao je Armin Zonić na svom Fejsbuk profilu.

 

Podsetimo, posle punih devet meseci i napete borbe, završena je još jedna sezona popularnog muzičkog takmičenja, i titulu nove zvezde “Granda” odnela je Šejla Zonić.

Njoj je mentorka bila Svetlana Ceca Ražnatović, a kada je sumirala utiske, progovorila je pred našim kamerama, a ceo intervju možete pogledati ovde.

(Telegraf.rs)