Simona Mijoković objavila predivnu vijest: “O Bože, ja Ti se klanjam, Ti mudrosti koja si me začela…”

Region

Simona Mijoković ja na Facebooku objavila predivnu vijest da je dočekala jubilarni 40. rođendan s riječima zahvalnosti koje je uputila Bogu.

Majka petero djece i nekadašnja manekenka koja je definitivno bila pravi sinonim za showbiznis – Simona Mijoković, nekadašnja Gotovac aktivna je samo na društvenoj mreži Facebook, a ondje ponekad podijeli i neki detalj iz privatnog života.

Tako je u ponedjeljak objavila predivnu fotografiju koja je oduševila mnoge. Dobila je pohvale na račun svojeg mladolikog izgleda, a dok je na torti puhala svjećice s brojevima četiri i nula, odnosno 40.

“O Bože, ja ti se klanjam, Ti mudrosti koja si me začela, Ti voljo koja si me htjela. Hvala Ti za sve što si do sada učinio, hvala Ti za sve što ćeš u ovoj 40. godini učiniti, sve moje je u Tebi i za Tebe”, napisala je lijepa Simona povodom svog jubilarnog rođendana.

Početkom ožujka ove godine Simona Mijoković Večernjem listu dala je veliki intervju u kojemu je iskreno i bez zadrške govorila o svojem životu i putu koji je prošla. Osim toga, progovorila je i o novostima iz privatnog života, kao i o najstarijoj kćeri koju je dobila s bivšim suprugom Antom Gotovcem. novizivot.net