‘Ako Frajer Želi Da Mu Rodim Dijete Mora Tetovirati Moje Lice. I Mora Mi Kupiti Kuću. I Auto!’

Region

Znam da želim da tetovira moje lice na svoje tijelo. Poželjno na trbuh. Moj trbuh će izgledati drugačije nakon poroda, trebao bi i njegov, poručuje ova mlada dama…

Ako neki muškarac želi da rodim njegovo dijete, imam za to dva uvjeta. Mora tetovirati moje lice na svoje tijelo. To je pošteno, tijelo za tijelo. Jer moje će se zauvijek promijeniti, onda treba i tvoje. Uz to očekujem i poklon jer sam rodila. Auto ili kuću. Poželjno oboje, poručuje američka influencerica Brooklyn Babie.

Razgovarajući u podcastu “Something for that Ass” ova mlada dama je otkrila kako nije u žurbi da postane majka te da očekuje da se njezin budući partner iskaže prije nego što se ona odluči za majčinstvo.

– Znam da želim da tetovira moje lice na svoje tijelo. Poželjno na trbuh. Moj trbuh će izgledati drugačije nakon poroda, trebao bi i njegov – poručuje Brooklyn, piše Lad Bible.

S njom je u podcastu sudjelovala i njezina sestra blizanka Lena koja također očekuje određene privilegije za majčinstvo. Pokloni i nju zanimaju, ali tetovaža njezina lica nije uvjet…

Ispod objave podcasta odmah se razvila burna rasprava. Jedni smatraju kako mlade dame pretjeruju, drugima su njihovi zahtjevi sasvim normalni.

– Ovo je suludo. Pa ne rađa se zbog poklona i tetovaža – napisala je jedna korisnica Facebooka.

– Žena je u pravu. Muškarci ne znaju što mi prolazimo. Ovo su sasvim realna očekivanja – brane je drugi..

glasregije.com