MIRJANA ALEKSIĆ: Pevačica raskošnog glasa udala se za Turčina i dovela ga u Bogatić!

Showbizz

Mirjana Aleksić je učestvovala u popularnom takmičenju “Zvezde Granda”. Publika je pamti kao devojku sjajnih vokalnih mogućnosti koja je oduševljavala žiri, zbog čega su joj mnogi predviđali blistavu karijeru.

Mirjana je strpljivo gradila karijeru a onda je jedan let promenio njen život. Naime, spremajući se na letovanje u Tursku, ova lepa pevačica nije ni slutila da će upravo na tom putu sresti ljubav svog života, bio je to mladi Turčin koji se istim letom vraćao sa Egzita kući. Kako život piše romane, dogodila se ljubav, a kasnije se desilo i to da je Mirjanin dragi poželeo da se preseli u Bogatić, odakle je Mirjana. Kako je pevačica ispričala za medije, njenog muža u Mačvu je privuklo to što se živi mirno u odnosu na Istambul, a Beograd je blizu, tako da je sada postao pravi Mačvanin. Par je u međuvremenu dobio i devojčicu Maju.

Izdvojila se nesvakidašnjim raskošnim glasom koji je očarao i žiri i publiku. Mirjana ume da peva na čak 8 jezika – srpskom, engleskom, portugalskom, španskom, italijanskom, romskom, turskom i hebrejskom. Član je kulturno-umetničkog društva sa kojim nastupa kao prateći vokal, rado peva na humanitarnim koncertima i podjednako dobro peva gotovo sve muzičke žanrove.

“Suprug i ja živimo u Bogatiću. Odemo samo u Tursku na letovanje. Neko vas je opasno slagao da je moj muž milioner. Ne znam ni što je to toliko bitno. Iz Turske je i to je sve što mogu da kažem. Došao je na jedan festival pre nekoliko godina i upoznali smo se u avionu. Supruga je privukla smirenost koju imamo u Bogatiću. Zato se ovde i preselio. U Istanbulu je sve bučno i užurbano, želeli smo da pobegnemo od gradske vreve”, rekla je Mira jednom prilikom.

Mi im želimo puno sreće u zajedničkom životu i da nas Mirjana uskoro obraduje nekim hitom u samo njoj svojstvenoj sjajnoj interpretaciji.

(Lepote Srbije/Alo.rs/Lepa i srećna)