Šejla Zonić je među glavnim favoritima za pobjedu u “Zvezdama Granda”: Poslušaje duet s njenim daidžom Kemalom Malovčićem (VIDEO)

Region

Sinoć je Šejla Zonić impresionirala publiku i žiri vrhunskim nastupom, te osigurala svoje mjesto u finalu popularnog takmičenja “Zvezde Granda”.
Šejla je već odavno pokazala svoj izuzetan talent za pjevanje, a njeno mjesto među favoritima za pobjedu nije iznenađenje s obzirom na muzičko nasljeđe koje nosi. Naime, poznato je da je Šejla kćerka rođene sestre poznatog pjevača Kemala Malovčića, što joj je vjerojatno pomoglo da naslijedi pjevački dar.

Jedan od njenih nedavnih nastupa koji je izazvao veliko oduševljenje bio je duet sa njenim daidžom Kemalom Malovčićem. Ovaj emotivni nastup oduševio je publiku i dodatno pokazao muzički talenat ove Sanjanke. Ako još niste imali priliku, svakako pogledajte ovaj izuzetni duet koji je osvojio mnoga srca:

@shey.lamusic

Jedan video sa mojim daidžom, Kemalom Malovčićem 🤍 #svestraneduse #sheylamusic #kemalmalovcic #svadba #wedding #fyp #xyzcba #foryou #balkantiktok #fypシ゚viral #xbz #fypシ #xyzbca

♬ original sound – Šejla Zonić

 

S nestrpljenjem očekujemo daljnje nastupe Šejle u finalu “Zvezda Granda”, gdje se nadamo da će nastaviti oduševljavati svojim izvanrednim glasom i interpretacijama. dijasporainfo.net