Tereza je produžila noge za 14cm! Za to je platila 150.000 evra i sad izgleda neverovatno – ali je ipak gorko zažalila!

Region

Estetske operacije su poslednjih nekoliko godina veoma popularne i ljudi se na njih najčešče odlučuju kako bi na sebi “popravili” nešto što im se ne dopada. Međutim, ove intervencije ne daju uvek željeni efekat, čak i izazivaju razne zdravstvene probleme, a upravo to se dogodili manekenki Terezi Fišer (31).

Tereza je nemačka manekenka koja je odlučila da u svoje noge uloži više od 150.000 evra i produži ih za 14 centimetara.

Sama operacija se sastoji od dva glavna koraka: osteotomije, što znači presecanje zahvaćene kosti na dva segmenta i pričvršćivanje uređaja za produženje udova. na dva segmenta kosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Theresia Fischer (@theresiafischer)

Hirurzi su joj dodali ukupno 14 centimetara na potkolenice zahvaljujući podesivoj teleskopskoj šipki.

Fišer, koja redovno deli slike o tome kako njene noge trenutno izgledaju, takođe je priznala da je donela odluku da se podvrgne ovoj operaciji nakon nekoliko negativnih komentara njenog bivšeg supruga.

“Nikada se ranije nisam bavila time jer sam uvek bila zadovoljna svojim telom“, rekla je za „MDR Jump“ i dodala da se nikada ne bi operisala da nije bilo njenog supruga.

Tereza je posle operacija počela da pati od nesnosnih bolova i priznala je da ima periostitis.

Periostitis je uzrokovan upalom periosta, sloja vezivnog tkiva koji okružuje kost, a izazvan je time što je imala toliko operacija – pet samo na levoj nozi.

Ovo stanje je generalno hronično i potrebno ga je razlikovati od stresnih preloma ili udlage potkolenice. Posle operacija, tokom kojih su njene kosti presečene i stabilizovane metalnim šipkama, dva puta je patila od infekcije kostiju. zena.blic.rs