MLADIĆ (25) SILOVAO MAJKU Zlostavljao je 4 godine, pretio joj smrću i zbog RUČKA: “Iseći ću te na komade”

Region

Sudija istrage Županijskog suda u Splitu odredila je istražni zatvor za 25-godišnjaka osumnjičenog da je dva puta silovao majku, dok je jedno krivično delo ostao pokušaj, piše Dalmatinski portal .

Ta tri slučaja su iz 2020. godine i utvrđena su tokom kriminalističke obrade nakon što je mladićeva majka prijavila nasilje u porodici.

Mladić je osumnjičen da je poslednje četiri godine maltretirao majku, tražio novac, a kada je ona odbila da mu da novac, on ju je šutirao i šutirao.

Udarao je u glavu, čupao, vukao…
Zapretio je ubistvom majci: „Razbiću te”

Prošle nedelje sin je ponovo napao majku pošto ju je izgrdio što nije kuvala ručak. Udario je majku po glavi i telu, čupao je za kosu i vukao. Žena je zadobila lakše povrede. Nakon dva dana, dok je gledao televiziju i komentarisao ubistvo, rekao je svojoj majci da će je “na isti način iseći na komade”, piše Dalmatinski portal.

Sudija je 25-godišnjaku odredio pritvor zbog rizika od uticaja na svedoke i mogućnosti ponavljanja krivičnog dela, s obzirom da nasilje nad žrtvom traje već duže vreme.

Takođe, okrivljeni je pokazao upornost i nesavesnost u vršenju krivičnih dela i razvio zavisnost od alkohola i opijata i u takvom stanju činio krivična dela, navodi Dalmatinski portal.

(Indeks)