Iza Gordona ostalo troje dece, jedna objava sa suprugom je sada slomila navijače

Region

Bivši košarkaš Partizana, Dru Gordon, poginuo je u saobraćajnoj nesreći u svojoj 33. godini. Bolna je to vest za Erona Gordona, rođenog brata koji igra u Denveru, a iza Drua ostaju supruga i dvoje dece.

Dru Gordon je nedavno završio igračku karijeru i uživao je u igračkoj penziji jer je imao više vremena za porodicu. Stalno je objavljivao fotografije sa njima i do večnosti je bio zahvalan supruzi na svemu što je pružala i što mu je bila najveća podrška.

Bivši NBA igrač Dru Gordon, stariji brat Denverovog Erona Gordona, poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Portlandu u Oregonu u četvrtak, potvrdio je njegov agent Kalvin Endruz i Nagetsi za ESPN.

Imao je 33 godine.Gordon je odigrao devet utakmica za Filadelfiju tokom sezone 2014-15.Rodom je iz San Hozea u Kaliforniji, a Gordonovo profesionalno košarkaško putovanje uključivalo je i avanture u Dži ligi, Srbiji, Sardiniji, Turskoj, Francuskoj, Litvaniji, Poljskoj, Ukrajini i tri različita tima u Rusiji.

Igrao je na UCLA i Novom Meksiku.

Iza njega su ostali supruga Anđela i troje dece.

Američki mediji

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Drew Gordon (@xtragordonary32)

Jedna objava je posebno bolna za prijatelje, porodicu i fanove, a ispod nje svi ostavljaju poruke saučešća. U neverici su Džejms Naneli i ceo Denver.

Srećan ti rođendan ljubavi moja!! Bila je haotična godina (kao i uvek), ali vi ste uvek bili tu i mi uvek izvlačimo najbolje iz svake situacije! Ti si najbolja mama ovih dečaka ikada! Imamo tri prelepa dečaka i divan život! Jedva čekam da nastavim dalje da živim sa tobom jer si neverovatna! Uživaj u danu, ljubavi.

Dru Gordon u čestitkama na mrežama

Inače, kao bivši student univerziteta UCLA iz Los Anđelesa nije izabran na draftu 2012. godine pa je odlučio da svoju karijeru izgradi preko Atlantika.

„Prešao sam u Evropu, bio sam mlad i trebalo mi je iskustvo. Moja prva destinacija u Evropi bila je Srbija i mogu reći da je tamo bilo najteže. U Turskoj je takođe veoma zahtevan šampionat. U principu, svako nacionalno prvenstvo teško je na svoj način i uvek postoje neke razlike i specifičnosti. Možda nema velikih razlika ali svi ti detalji su uvek drugačiji, stvaraju novo iskustvo. Kada govorimo o najtežem šampionatu, to je svakako litvansko. Trenažni proces je veoma zahtevan a i stil košarke je vrlo specifičan”, govorio je za ruske medije.

Poredio je igru na dva kontinenta.

„Najveća razlika između Evrope i NBA lige je u broju pokušaja za tri poena u najjačoj ligi na svetu. Osnova svega je da kada dođete u Evropu morate da se adaptirate kao ličnost i da prilagodite svoju igru zemlji u koju ste došli. Za nekog je taj proces pretežak, ali ako želite da igrate na vrhunskom nivou bez adaptacije ste gotovi„, preneo je sajt košarkaškog kluba Zenit.sportal.blic,rs