Cilj joj je da spava sa 600 muškaraca do kraja ove godine: Već je ozbiljno shvatila ovaj zadatak

Zanimljivosti

Smatra da je za muškarce prihvatljivije kada se sazna broj intimnih partnerki koje su imali

Nakon što je spavala sa 300 momaka 2023. godine, Eni, 26-godišnjakinja iz Australije sebi je zadala novi cilj do kraja ove godine.

Nakon što je spavala sa 300 momaka 2023. godine, Eni, 26-godišnjakinja iz Australije sebi je zadala novi cilj do kraja ove godine.

Kada je prvi put izjavila da je spavala sa ovolikim brojem muškaraca, podigla je veliku prašinu na internetu, a sada je rešila da novim ciljem još više šokira ljude.

“OnlyFans” model Eni, otkrila je da ovaj broj želi da udvostruči i da do 2025. godine spava barem sa 600 muškaraca.

Dosadašnjim “uspehom” postala je “intimno najaktivnija žena u Australiji” i rekla je da joj treba dozvoliti da ostvaruje svoje želje.

Izjavila ne da smatra da se žene mnogo više osuđuju na osnovu broja partnera sa kojima su spavale i da ne misli da je fer što muškarci nemaju isti tretman po tom pitanju.

– Bukvalno se ponašam na isti način kao i mnogi muškarci na svetu, ali me osuđuju zbog onoga što radim. To je smešno – kaže Eni, piše “Dailystar“.

Eni kaže da ljudi čak često misle da je glupa, samo zato što voli svoj posao i svoju “strast”.

– Postoji lažno uverenje da nekako nisam inteligentna zbog svog intimnog apetita. Interesantno je da se isti narativ ne podrazumeva o muškarcima koji se ponašaju na isti način. Daju im slatke nadimke, a ja sam ismevana jer jednostavno želim istu stvar – dodaje.

Uopšte se ne brine da neće dostići svoj cilj ove godine, jer tvrdi da je već na broju 100.

Ona.rs