“Vozač automobila prešao u suprotnu traku”: Oglasila se “Lasta” o nesreći kod Mladenovca

Region

SP “Lasta AD Beograd” izražava saučešće porodici preminulog vozača putničkog vozila

Jedna osoba poginula je u udesu koji se dogodio oko 5.25 sati kod naplatne rampe mali Požarevac u blizini Mladenovca. Tim povodom oglasilo SP “Lasta”, čiji je autobus učestvovao u nesreći.

“Prema informacijama kojima raspolažemo, do saobraćajne nesreće je došlo tako što je putničko vozilo, koje se kretalo u smeru Beograd-Mladenovac, prešlo u suprotnu traku i udarilo u naše vozilo. Tom prilikom je vozač putničkog vozila preminuo na licu mesta, a po informacijama sa lica mesta i datih od strane Ministarstva zdravlja, povređeno je siše od 30 putnika, od kojih je četvoro zadobilo teške povrede. Navedenom prilikom je teže povređen i naš vozač autobusa i isti je odvezen u Urgentni centar na dalje lečenje. Na lice mesta nesreće ispred naše kompanije došli su Izvršni direktor za saobraćaj i Izvršni direktor za tehničke poslove”, navedeno je u saopštenju.

SP “Lasta AD Beograd” izražava saučešće porodici preminulog vozača putničkog vozila.

“Želimo svim povređenim putnicima iz autobusa brz oporavak, uz napomenu da je naša kompanija spremna da u okviru svojih mogućnosti pruži bilo kakvu potrebnu pomoć putnicima iz navedenog autobusa. O svim dodatnim informacija vezano za pomenutu saobraćajnu nesreću koje budemo dobili, blagovremeno ćemo obavestiti javnost”, dodali su.

(Telegraf.rs)