Glumica koja je na haljini imala sliku Isusa maknuta s crvenog tepiha u Cannesu

Zanimljivosti

Dominikanska glumica Massiel Taveras je maknuta s crnog tepiha zbog incidenta koji je nastao za zaštitarkom na festivalu u Cannesu.

Na društvenim mrežama kruži snimka koja navodno prikazuje zaštitarku kako pokušava premjestiti dominikansku glumicu Massiel Taveras niz stepenice Palais des Festivalsa, što je dovelo do toga da Taveras gurne zaštitarku.

Video objavljen na X-u (nekadašnjem Twitteru) prikazuje Taveras kako se penje crvenim tepihom u bijeloj haljini s dugim šlepom na kojem je, čini se, otisnut lik Isusa. Zaštitarka je pokušavala usmjeriti Taveras dalje nakon što je raširila šlep svoje haljine.

Na snimci se vidi kako glumica razmjenjuje riječi sa zaštitarkom dok je ova pokušava usmjeriti uz stepenice držeći ruku podignutu. Kada je Taveras stigla do vrha i pokušala raširiti šlep, vidi se kako odguruje ruku zaštitarke.

Massiel Taveras je prisustvovala premijeri filma “Le Comte De Monte-Cristo” na crvenom tepihu 77. godišnjeg Filmskog festivala u Cannesu 22. svibnja 2024.

Nakon što je mahala obožavateljima, zaštitarka je ponovno podigla ruku pokušavajući je pomaknuti dalje. Taveras je opet odgurnula zaštitarku i žustro razgovarala s njom.

Čini se da nekima smeta Isus! novizivot.net