(VIDEO) POZNATI SRPSKI KOŠARKAŠ IZNENADIO NIKOLU ROKVIĆA Pevač prigrlio ikonu Svetog Nektarija: “Brate, Bog te blagoslovio”

Region

Pevač Nikola Rokvić po njegovim proračunima, danas bi trebalo da stigne do svog cilja, manastira Svetog Nektarija Eginskog u Grčkoj.

Nakon 33 dana šetnje, koja za cilj ima prikupljanje novca za pomoć dečijim onkologijama, Nikoli se na ulasku u Atinu pridružio košarkaš Miroslav Raduljica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

– Pomaže Bog dragi ljudi na ulasku u Atinu dočekao me je naš brat Miroslav Raduljica. Hvala ti Miroslave na želji da mi se priključiš u pešačenju u ovom danu koji je najradosniji za mene. Brat mi je dao ovu divnu ikonu svetog Nektarija, da me blagoslovi – poručio je Rokvić.

Hvala dragom bratu Miroslavu Raduljici što me je kao pravi domaćin sačekao na obodu Atine!!! Bog te blagoslovio!!! Radujmo se!!! – poručio je pevač u opisu videa sa košarkašem.

Stigle ga emocije na kraju puta

– Toliko osećanja… Toliko emocija… Toliko ljubavi u svakom danu, pogledu, reči, koraku. Mnogi su mi govorili pre puta da je glava najbitnija. Ja sam sada uveren da je najbitniji balans! I ne možeš se osloniti samo na jednu stvar… Možeš ali nećeš daleko… Sklad duha, duše i tela! Duh je kao gorivo, što čistije, to bolje duša radi… Duša je motor… A telo je šasija i pneumatici! I nekada stvarno tako izgleda, kao da sam putnik u svom biću, koje kada udje u ritam, posmatra okolinu i divi se trenucima Božije premudrosti, koja se izobilno izliva na ovom putu – napisao je on i dodao:

– Ostao je još sutrašnji dan! Na samu pomisao da ću uz Božiju pomoć dotaći nogama i usnama Svetu Eginu, erupcija emocija izbija iz mene… Tako je bilo daleko… Nepojmljivo mom umu… Sada sa granica svojih vidika, blagodarim Gospodu, Svetom Nektariju i Svim Svetima na pomoći! Spreman sam da napravim i taj odlučujući korak u zagrljaj svemu najdražem što imam!! Bogu, Svetima, porodici, bližnjima i narodu! VOLIM VAS!!! BOG VAS BLAGOSLOVIO!!!! – napisao je Rokvić.

Nikola Rokvić i njegova fondacija “Porodica” skupili su 31 milion dinara za pomoć onkologijama u Srbiji.

blic.rs