Kamiondžija koji se zakucao u autobus kod Obrenovca bio pozitivan na drogu: Jedna osoba poginula, više od 20 povređeno

Region

Vozač kamiona koji je učestvovao u saobraćajnoj nesreći u Obrenovcu, kada se sudario sa autobusom čiji je vozač na licu mesta preminuo, a više od 20 osoba je zadobilo povrede, pozitivan je na drogu, nezvanično saznaje portal Nova.rs.

„Prema prvim informacijama, vozač kamiona kome je određeno zadržavanje, bio je pozitivan na testiranju za drogu“, kazao je izvor portala Nova.rs upoznat sa ovim slučajem.

Nezvanične informacije u ovom trenutku pokazuju da je kamiondžija bio pozitivan na amfetamin.

Kako je ministar policije Ivica Dačić saopštio danas, vozač kamiona je najpre pobegao sa mesta nesreće nakon sudara sa autobusom. On je u međuvremenu pronađen, priveden i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Inače, u ovoj saobraćajnoj nezgodi poginuo je vozač autobusa, dok je više od 20 osoba povređeno. Lekari su na licu mesta mogli samo da konstatuju smrt vozača.

Nebezbedno se uključio na put, pa se zakucao u autobus
Inače, u ovom trenutku postoje indicije da se vozač kamiona, sa sporednog puta u Stublinama, nebezbedno uključivao na regionalni put, pa je svojim vozilom udario u prednju stranu autobusa koji se kretao iz pravca Stublina ka Obrenovcu.nova,rs