Dečko u kolicima napravio sliku za Đokovića: Ono što je Novak u sred turnira uradio za Lorenca, prepričavaće se dugo

Region

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, izdvojio vreme da tokom turnira u Torinu upozna i ugosti velikog fana. Momak po imenu Lorenco obožava Đokovića, a nedavno je pokazao svoj talenat i napravio sliku posvećenu najboljem teniseru sveta.

Za mene, napraviti crtež rukom sa svim detaljima koje treba uzeti u obzir i poteškoćama koje sam imao, uglavnom zbog moje bolesti, bio je zaista podvig. Nakon nekolimko meseci sa upornošću, mentalnom snagom i odlučnošću, završio sam ga. Kao što to radi moj idol Nole. Ovo je moj poklon za koji se nadam da ću mu jednog dana lično dati”, rekao je Lorenco.

Čim je Novak to video, odmah je rešio da se preko tim menadžera i sparing partnera, Čarlija Gomeza, javi Lorencu i ponudi mu da dođe u Torino da se upoznaju i da odgleda njegov meč.

To se i desilo a mladić je bio oduševljen Novakovim gestom.

“Bio sam gost Novaka Đokovića dva dana i ispunio sam svoj san. On i njegov tim su bili fantastični, nikada neću prestati da budem zahvalan zbog ovoga. Nadam se da ćemo da se vidimo uskoro”, ispričao je Lorenco nakon što je upoznao Đokovića i gledao njegov meč protiv Janika Sinera.

Izvor: kurir.rs