Vesna i Samanta se posvađale: ‘Ivan me ne plaća da mu čistim!

Region

Vesna je shvatila zašto je Samanta lijena. Njoj je bitno da ona spava do podne zato jer je ona navikla da ima doma nekog tko čisti i posprema i sve radi za njom, komentirala je

Imam jednu veliku zamjerku na tebe. Draga si osoba, mlada si cura, ali jutros sam jako ljuta na tebe, rekla je Vesna Samanti u prošloj epizodi showa ‘Ljubav je na selu’.

Vesna je Samanti prigovorila zbog nereda koji joj nije pomogla pospremiti.

‘Ti si se pokupila u sobu’
– Sinoć nije bilo lijepo od tebe. Vidjela si što je bilo, gosti su otišli. Lijepa je bila zabava, sve je bilo divno, krasno. Ti si se pokupila u sobu – rekla je Vesna. Samanta se pravdala kako je bila umorna.

– Čekaj! Čekaj dok ja govorim, molim te. Ja sam nju sinoć pitala: ‘Samanta, budeš to sa mnom pospremila po vani?’ Rekla je: ‘A jel to baš treba. Stigne se’ Rekoh: ‘Ne, ne stigne se’ – dodala je Vesna.

Samanta se odmah osvrnula na njihovog farmera Ivana.

– Slušaj, Vesna. Nisam ja njemu ovdje došla volontirati, biti čistačica. Ne plaća me da mu čistim po kući – istaknula je.

Vesna je shvatila zašto je Samanta lijena.

– Samanta ko Samanta. Nije tip osobe koja će pospremiti. Njoj je bitno da ona spava do podne zato jer je ona navikla da ima doma nekog tko čisti i posprema i sve radi za njom – komentirala je pa dodala:

– Stvarno sam ljuta. Draga si mi bila kao osoba, ostat ćeš mi i dalje. Ali nered…

Samanta se nije dala.

– O kojem neredu ti pričaš? Ostala je jedna čaša – branila se.

Uskoro je stigao Ivan i čudio se zašto viču te im pripremio metle za čišćenje, no Vesna je rekla da je ona već sve pospremila.

24sata