DRAMA U BIH: BATINAŠI TRAŽE GAZDE PO KAFIĆIMA – “OVO VAM JE GORE OD RACIJE”

Region

Kraj mjeseca oktobra zabilježen je pokušaj reketiranja i maltretiranja radnika i vlasnika ugostiteljskih objekata na području građa Modriče.

Kako saznaje portal Crna-Hronika opasni momci iz Srbije, došli su po naplatu u dva ugostiteljska objekta, isprepadali radnike i radnice objekata, marširali gradom kao da je njihov, a sve u cilju podizanja panike i straha kod građana ovog bosansko-hercegovačkog grada.

Portal Crna-Hronika saznaje da strah i trepet po Modriči provodi bivši MMA borac Ljuban Hoffman Vidović koje je poslao njegov kum Aleksandar Tupeša. Opasni momci i batinaši tražili su Srđana Vidovića zvanog Crvo zbog svojih neraščišćenih poslova.

Na sreću sve je prošlo bez demoliranja objekata, i bez povrijeđenih lica. Kako nezvanično saznajemo indicent se dogodio u Caffe Bar Street kojeg drži Ivan Mitrić i u CaffeBar Square kojeg drži Andrej Jovanović.

Jedan od vlasnika ugostiteljskih objekata je i sin ugledne političarke Gordane Vidović koja je bila poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske kao osnivač i predsjednik Seljačke stranke RS.

“Opasni momak Hofman kum od Tupeša kaže da pola Beograda reketira. Do 5 sati imaš rok…

crna-hronika.info