Prija izvela sina na binu i briznula u plač: “Sunce moje, hvala ti što si izašao, znam da se plašiš…”

Uncategorized

Najemotivniji momenat sa koncerta u Sarajevu, zajedno se obratili publici i slali im poljupce

Najemotivniji trenutak sa večerašnjeg koncerta Aleksandre Prijović u Sarajevu definitivno je ovaj kada je pevačica izvela svog sina Aleksandra na binu.

Pred sam kraj nastupa, Aleksandra je završila u suzama, a zatim pozvala dečaka da joj se pridruži i sa njom se obrati publici.

– Samo želim da znate da sam vam zahvalna do neba što slušate moju muziku i volite ono što ja radim. Želim da se zahvalim i mom Filipu, bez kog ništa ne bi bilo ovako… I da se zahvalim mojoj porodici, mom sinu Akiju: “Sunce moje najlepše na svetu, hoćeš da dođeš kod mame? Hoćeš” – upitala je Prija, a kada se dečak popeo, zajedno su se zahvalili svim ljudima koji su večeras tu.

– Hoćemo da im kažemo da ih volimo i da im pošaljemo poljubac? Hvala ti što si izašao jer si rekao da se plašiš i da se stidiš. I da se zahvalim mom tati, baki i deki i naravno, mojoj najboljoj mami. Mama ne znam gde si sada… I naravno Viktoru i Bobi Živojinoviću koji su večeras došli da me podrže. Volim vas sve. Hvala mojim prijateljima, saradnicima, muzičarima, svima… Najbolji ste na svetu! Bez vas ovo ne bi bilo moguće! Ovo je naš zajednički uspeh i hvala vam što radite srcem jer to je najbitnije – poručila je Aleksandra koja nije mogla da zaustavi suze.

– Ja više ne znam ni koja je pesma sledeća. Sabotiram, je l’ tako? Hajmo da nastavimo da pevamo – poručila je ona, a ovaj najemotivniji trenutak pogledajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)