u Sloveniji! Dječak (6) je pozitivan na kokain. Uhitili oca

Region

Majka ne zna kako je droga dospjela u organizam šestogodišnjaka, ali je rekla da posljednjih šest mjeseci imao jaka krvarenja iz nosa i učestale angine…

Da s dječakom (6) iz Izole u Sloveniji nešto nije u redu, posumnjala je majka nakon što se vratio iz posjete ocu (40), piše N1 Slovenija. Imao je jaku glavobolju i bolove u trbuhu.

Kako je majka rekla za TV Sloveniju, njezin sin je također izgledao neobično.

– Bio je vrlo agresivan – rekla je. Odmah je otišla u ljekarnu i kupila test za drogu jer je njegov otac ovisnik. Test je otkrio da je dječak pozitivan na kokain. Test su ponovili još dva puta, piše N1 Slovenija. Prvo u hitnoj pomoći medicinskog doma, a potom i u bolnici u Izoli, no oba naknadna testa pokazala su iste rezultate. Djetetu je također dijagnosticiran šum na srcu.

Majka ne zna kako je droga dospjela u organizam šestogodišnjaka, ali je rekla da posljednjih šest mjeseci imao jaka krvarenja iz nosa i učestale angine. Dječak nije znao reći kako je droga dospjela u njegovo tijelo. Majka je i ranije upozoravala Centar za socijalni rad da otac nije prikladan skrbnik te da se radi o ovisniku, a nakon nalaza je i uhićen.

Očevid je i dalje u tijeku jer policija prikuplja dodatne informacije i dokaze.

24sata