Napadaču iz Trogira još nema traga. Otkrili motiv napada, ženu i djecu mu čuva policija

Region

Policijski automobili i kombiji sinoć su i dalje patrolirali ulicama Splita i u potrazi su i dalje uključeni svi rodovi policije, uključujući i specijalce

8.00
Prijatelj bjegunca: Brak mu se raspadao, nije mogao podnijeti to. Šokiran sam što je učinio…

Kad je izašao iz istražnog zatvora Branku sam govorio da se smiri, da preboli, da zaboravi i krene dalje, da se posveti poslu, ali on to očito nije mogao iako mi je tvrdio da je u redu. Nalazili smo se na kavama proteklih mjeseci, rekao mi je da se sabrao, da će nastaviti svoj život. A vidite što je na kraju učinio. Malo je reći da sam šokiran – kaže nam Ante, prijatelj trogirskog bjegunca Branka Mamića (55) kojega policija sumnjiči da je u Trogiru, na Putu Dragulina, s više hitaca u glavu i tijelo iz vatrenog oružja ranio 32-godišnjeg J.M., inače svog susjeda iz Arbanije na Čiovu.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

6.50
FOTO Policija traga za Brankom Mamićem

Policija je objavila fotografiju Branka Mamića, bivšeg policajca koji se dovodi u vezu s pokušajem ubojstva u Trogiru u kojem je iz vatrenog oružja ozlijeđen muškarac.

Pozivamo građane ako imaju saznanja o osobi s fotografije ili znaju gdje se on nalazi ili ako su vidjeli naprijed navedena vozila da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili da se jave na broj telefona 192. Također, pozivamo građane da se ne približavaju osobi ako ga uoče, nego da odmah pozovu policiju.

6.45
Policija patrolira Splitom. Žena i djeca napadača u policiji iz sigurnosnih razloga

Policijski automobili i kombiji sinoć su i dalje patrolirali ulicama Splita i u potrazi su i dalje uključeni svi rodovi policije, uključujući i specijalce.

Neki građani su javljali da su Mamića vidjeli na motoru na ulicama Trogira, no nema potvrde da su te informacije bile istinite.

Sve više se govori o tome da je motiv bila ljubomora. Žena i petero djece napadača su u policiji, iz sigurnosnih razloga.

24sata