Naša poznata influenserka sakrila nekoliko hiljada dinara u prodavnici: Novac sakrila među ovim artiklima, a ima i jak razlog!

Region

Andela Šimšić, poznata influenserka i tiktokerka, podržala je novi, viralni trend koji dolazi iz SAD pod nazivom “Ona je zaslužila tašnu”, i u znak podrške majkama sakrila je nekoliko hiljada dinara u radnji koja se bavi prodajom stvari za decu

Andela Šimšić, poznata influenserka i tiktokerka, podržala je novi, viralni trend koji dolazi iz SAD pod nazivom “Ona je zaslužila tašnu”, i u znak podrške majkama sakrila je nekoliko hiljada dinara u radnji koja se bavi prodajom stvari za decu.

– Ne znam da li ste ispratili trend koji je trenutno veoma, veoma viralan u Americi. U pitanju je trend koji se zove “Ona je zaslužila tašnu”. Sada ćete videti u čemu se radi – rekla je Anđela u snimku.

Ušla je u prodavnicu u kojoj se prodaju stvari i oprema za decu i u činijice za hranu, kutije sa adaptiranim mlekom i u sličnim artiklima, koje majke redovno kupuju, ostavila je po hiljadu dinara.

– Nadam se da će ovo pomoći novim i budućim majkama. I da ćete se svi priključiti ovom trendu. Ovo je mala stvar koju možemo da uradimo, a koja će sigurno nekome značiti i ulepšati dan – rekla je ona i poručila:

– Žene, hajde da budemo solidarne i da pomognemo drugim ženama.

@andjelasimsic

Podrska novim i buducim majkama – “SHE DESERVED THE PURSE” 🩷🩵🩷🩵 Hajde da budemo solidarni i nekome barem malo ulepsamo dan. 🥰 🎥 @jo.cke #fypシ゚viral #srbija #beograd #serbia #fyp #foryoupage #trending #trend #serbia🇷🇸 #srbijatiktok #srbija🇷🇸 #balkantiktok #balkan #explore #momsoftiktok #support #momtok #explorepage #explorepage✨ #supportlocal #vlog #dailylife #balkanfyp #fypage #girlpower #girlboss #movement

♬ Señorita – Instrumental – INST

Biti majka, inače, kao što je mnogima dobro poznato, podrazumeva puno žrtvovanja. Od trenutka kada se beba rodi, majčine potrebe su uvek u drugom planu. Međutim, zahvaljujući novom TikTok trendu, milioni onlajn korisnika odvajaju trenutak, ali i sredstva da prepoznaju i pokažu zahvalnost za neopevane heroje roditeljstva.

Trend je počeo kada jer jedna Amerikanka u prodavnici, među proizvodima za bebe, primetila nešto neuobičajeno. Između losiona i kreme za bebe, nalazila se na prodaju jedna glamurozna torbica za koju je pretpostavila da ju je mama tu ostavila, kupivši umesto toga proizvod za bebe.

Objavila je snimak na TikTok insistirajući jasno da je majka zaslužila tu torbicu. Video je prikupio skoro 22 miliona pregleda, sa hiljadama komentara mama koje su podelile svoja lična iskustva.

@denaeshagonzalez

To the Mother who chose themselves last, you deserve the world tonight and always.🤎 #motherhood #motherhoodunplugged #parenting #parentsoftiktok

♬ original sound – 𝙅𝙖𝙘𝙤𝙗🇵🇱

Ovaj snimak podstakao je jednu ženu da snimi kako u prodavnici, u kutiju sa pelenama, ostavlja kupon od 100 dolara sa porukom: “Hej! zaslužuješ tu specijalnu stvar samo za sebe. Fantastična si”, nakon čega su mnogi krenuli njenim stopama, ostavljajujući poklone za mame, priznajući na taj način njihovu žrtvu i pružajući im podršku.

Anđela Šimšićć je udata za Amerikanca Rudija i vec nekoliko godina živi u Kaliforniji.

kurir.rs