Mora da prikoči!” Majka Jovane Jeremić progovorila o ćerki, voditeljka priznala: “Često je na blok listi”

Showbizz

Voditeljka Pinka Jovana Jeremić često govori o svom odnosu s roditeljima, posebno o dinamičnoj vezi s majkom Olgom i ocem Miodragom, koja se tokom godina razvijala i menjala.

Iako je poznata po svojoj direktnosti, Jovana često naglašava koliko poštuje i voli svoju porodicu, uprkos tome što se ne slaže sa svim njihovim savetima.

Jovanina majka, Olga, retko daje izjave za medije, ali je jednom prilikom stala pred TV kamere i istakla svoje mišljenje o ćerki.

– Ponosna sam na Jovanu, ali malo mora da prikoči – rekla je majka voditeljke.

Voditeljka, naime, dobija savete od mame, ali stalno radi po svom.

– Nikad dosad nisam dala izjavu za televiziju… Ja Jovani dajem 101 savet, ali nisam baš sigurna da li sluša – istakla je jednom prilikom Olga za “Premijeru – vikend specijal”.

ako su bliski, Jovana je otvoreno govorila o nesuglasicama sa majkom.

– Juče me je zvala mama. Juče joj je bio rođendan. Poručila mi je nešto sto nikada nije do sad. Lepo. Iz duše. Mislim da se nebeske kapije otvaraju za bas velike stvari. Mama, hvala ti. Čak i kad se ne slažemo koji je put, mama, znaš da su nam ciljevi uvek bili isti. Volim te. Na svoj način. Tvoja ćerka – istakla je ranije Jovana na društvenim mrežama.

Međutim, uprkos ljubavi, njihov odnos ponekad postane napet, a Jovana je priznala da je svoju majku nedavno blokirala na društvenim mrežama.

Kako je sama izjavila za “Premijeru – vikend specijal”, sada komuniciraju preko Jovaninog dečka Dragana Stankovića.

– Moja mama je često na blok listi, takvi su nam karakteri, onda oni komuniciraju sa Draganom… – istakla je Jeremićeva.

(Telegraf.rs/Blic)