Dječak (4) preminuo mjesec dana nakon ove slike, imao je modrice ispod očiju

Zanimljivosti

Četverogodišnji dječak iz Teksasa snimljen je policijskom kamerom s modricama ispod očiju i kostima koje su se ocrtavale na njegovom sitnom tijelu nekoliko tjedana prije nego što je umro od gladi.

Benjamin Cervera (4) izgledao je uplašeno i gladno na snimci iz srpnja 2021. godine, koja je prikazana na suđenju njegovom ocu Brandonu Cerveri zbog nasilja nad djecom.

Dječak, poznat kao Benji, umro je manje od mjesec dana kasnije, a imao je samo 12 kilograma, prenosi Daily Mail.

Rečeno je da ga je obitelj prisiljavala piti sredstvo za dezinfekciju ruku i jesti mrvice kruha s poda obiteljske kupaonice bez korištenja ruku.

Na snimci, koju je objavio KSAT, čuje se kako njegov otac i maćeha Miranda uvjeravaju policajce da se dječak sam ozlijedio.

“Gura prste u oči i u uho”, snimljen je kako Brendon Cervera govori policiji.

Miranda, koja je ranije ove godine osuđena na 25 godina zatvora zbog zlostavljanja Benjija, također se pojavljuje na snimci.

“Ima problema s ponašanjem. Ustaje noću i odlazi u kuhinju jesti”, rekla je.

Također se vidi da je gaza zalijepljena za jedno od Benjijevih ušiju. Zastrašujuće, dječak je snimljen kako opetovano moli oca za hranu, ali je odbijen.

Benji je bio jedini član obitelji koji nije imao krevet. Prisiljavali su ga da spava na madracu s dekom natopljenom mokraćom.

Dječak je bio zaključan u svojoj sobi, a kućni hladnjak i kuhinjski ormarići također su bili zaključani kako ne bi uzeo hranu.

Samo 25 dana kasnije dječak je bio mrtav, dva mjeseca prije svog petog rođendana. Policajci i socijalne službe suočavaju se s pitanjima zašto je Benji ostavljen da umre.

Brandon Cervera negira da je nanio ozljede djetetu i suočava se s doživotnim zatvorom ako bude osuđen. dnevne.net