Muž joj je kupio ostrvo od 50 miliona dolara da može na miru da nosi bikini: Raskošan život domaćice iz Dubaia

Region

Influenserka iz Dubaija tvrdi da joj je muž milioner kupio privatno ostrvo kako bi se osećala bezbedno na plaži

Žena iz Dubaija tvrdi da joj je muž milioner kupio privatno ostrvo, i to samo da bi se osećala bezbedno na plaži.

Naime, Soudi Al Nadak (26) podelila je na Instagramu video snimak privatnog ostrva sa natpisom: „POV: Htela si da obučeš bikini pa ti je muž milioner kupio ostrvo”.

Ova Britanka je supruga biznismena iz Dubaija Džamala Al Nadaka i sebe opisuje kao „domaćicu sa punim radnim vremenom“. Kako otkriva, upoznali su se na studijama u Dubaiju i u braku su više od tri godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Business Bulls (@businessbulls.in)

Pored toga, ova bogata domaćica, je poznata i kao “uticajna osoba” – zbog broja pratilaca koje ima na svjim Instagram i TikTok nalozima gde pokazuje svoj raskošan način života. Primer radi, samo u jednom video snimku, par kupuje dijamantski prsten vredan milion dolara i ulaže još dva miliona dolara u umetnička dela – i to sve u jednom danu.

Privatni ostrvski život
Video Soudi Al Nadaka u kojem tvrdi da joj je muž kupio celo ostrvo postao je viralan na Instagramu, sakupivši preko 2,4 miliona pregleda za manje od nedelju dana. U razgovoru za HT.com, influenserka iz Dubaija rekla je da su ona i njen suprug planirali da kupe ostrvo kao investiciju.

– To je bilo nešto što smo neko vreme želeli da uradimo kao strategiju za ulaganje i moj muž želi da se osećam bezbedno na plaži zbog čega je kupio jednu – rekla je ona.

Soudi je odbila da otkrije tačnu lokaciju ostrva iz razloga privatnosti i bezbednosti, ali je rekla da je njen suprug Džamal ​​izdvojio ogromnih 50 miliona dolara za ovaj posed.

– Iz razloga privatnosti ne delimo tačnu lokaciju, ali ona je u Aziji i koštala je 50 miliona dolara – objasnila je, a deo ostrva može da se vidi u njenom videu.

Poruka hejterima
Ona privlači i dosta negativne pažnje na mrežama, jer je mnogo optužuju da se previše “hvali”. Njen fid je pun fotografija i video snimaka koji prikazuju glamurozne praznike u inostranstvu, otmene večere, kupovinu u dizajnerskim buticima i druge razne poglede na njen privilegovani način života.

Njen video o privatnom ostrvu takođe je izazvao negativne reakcije, a neki pratioi čak i sumnjaju u autentičnost njenih tvrdnji.

– Ne razumem zašto me toliko mrze, jer samo volim da delim svoj životni stil sa svima – pita se Soudi.

(Ona.rs / HT. com)