“SLOBI NISAM BILA ŽENA, VEĆ MAJKA” Kija Kockar ne bira reči za bivšeg muža: Dete mi je odraslo, pa sam ga OŽENILA

Showbizz

SLOBI NISAM BILA ŽENA, VEĆ MAJKA” Kija Kockar ne bira reči za bivšeg muža: Dete mi je odraslo, pa sam ga OŽENILA

Voditeljka Kija Kockar često u javnosti spominje period života u kom je bila u braku sa pevačem Slobom Radanovićem.

Kija je, podsetimo, bila u bračnoj zajednici sa pevačem Slobom Radanovićem, koji ju je prevario sa Lunom Đogani u rijalitiju “Zadruga 1”, a sada je oženjen Jelenom Radanović, sa kojom je prošle godine dobio sina Damjana.

– Ja ne bih rekla da je moj brak bio klasičan brak. Smatram da postoje moderne zajednice današnjice koje su malo drugačije. Prvo, ja nisam uzela prezime tadašnjeg supruga. Nisam bila ničija svojina i to sebi nikada ne bih dopustila – rekla je Kija nedavno.

– Mogu reći da sam ja bila majka u tom odnosu. Sada je moje dete odraslo, sada sam ga i oženila.

Ovde se nije zaustavila.

– Slabo me posećuje, pustila sam ga da ide u svet! Sada imam druge neke hobije kojima se se posvetila – zaključila je u emisiji “Magazin In”, u svom stilu.

Kija Kockar ne libi se da svoju intimost u javnost. Pre nekoliko nedelja je tako otkrila detalje o kojima dosad nikad nije pričala javno.

– Najčudnije mesto gde sam imala intimni odnos? Nema veze što je mama u publici, gledaće i baba… Koncert 50 Centa ili Snup Doga, ne mogu da se setim koji je bio, to je bilo u Beogradu. U Pioniru, čini mi se… – rekla je Kija prvo.

– Nije to bilo u toaletu, ne, već iza tribina. Nećeš da me pitaš sa kim? Neću da kažem, ipak, ‘ajde… Ne znate ga! Bivši dečko – dodala je u emisiji “Amidži šou”, koja je tad emitovana. kurir.rs/blic/preneo I.L.