„Platila sam 3.000 evra, nisam očekivala da ću dobiti ovo“: Požalila se na hranu u jednom od omiljenih letovališta srpskih turista, na mrežama je razapeli

Zanimljivosti

Tiktokerka koja objavljuje pod profilom @thisonetimeinturkey objavila je snimak u kojem se požalila na hranu u luksuznom hotelu s pet zvezdica u Antaliji u Turskoj.

Antalija je jedna od najpopularnijih destinacija u Turskoj i među srpskim turistima, između ostalog i zbog atraktivne ponude hotela i povoljnih all inclusive aranžmana. Međutim, ispostavlja se da neki imaju posebna očekivanja.

„Hrana jednostavno nije na nivou. Ovo bi trebalo da bude odmaralište s pet zvezdica, ali u restoranu na bazi švedskog stola svaki dan poslužuju istu hranu. Nude supu za doručak, sireve i šunke. Tu je kajgana pomešana s paradajzom, mlevena govedina, paprike, zaista nasumične stvari“, požalila se tiktokerka, a u videu pokazala kako izgleda taj švedski sto.

„Potrošite 3.000 evra na odmor, a ovo vam služe svakog dana“
„Zaista nije dobro, nisam izbirljiva, ali sam gurmanka. A kad potrošite gotovo 3.000 evra za odmor i to vam se svakodnevno služi, to je zaista razočaravajuće. Uopšte nisam srećna. Ovo jednostavno nije dobro, stvarno nije dobro“, rekla je konstatujući da neka hrana iz ponude nije sveža.

„To jednostavno nije ono što biste očekivali za doručak“, rekla je i pokazala dva velika lonca supe. „Ovo za doručak, ljudi, ovo? Apsolutno ne“, zaključila je pa izazvala burne reakcije.

@thisonetimeinturkey

Breakfast @crystalfamilyresortantalya ment to be 5star, please dont waste your money and if you have booked i strongly recommend you change

♬ original sound – thisonetimeinturkey

Zalutala si“
Naime, u komentarima su se javili brojni tiktokeri koji su joj pisali kako hrana izgleda odlično, ali i prozvali zbog nepoznavanja turske kuhinje i običaja, prenosi Index.hr.

„Pričaš gluposti, izgleda sjajno, ima puno izbora i drugačije od onoga što imate kod kuće – upravo ono što bih očekivao kada odem na odmor“, „Supa je uobičajen izbor za turski doručak, kao kajgana s rajčicom. Mislim da si zalutala“ i „Žališ se da je ista hrana svaki dan, a imaš milion opcija“, neki su od komentara.

nova.rs