Novaka pitali o tome što Tara čita knjige na njegovom meču: Dao je prejak odgovor uz osmeh

Showbizz

Preslatka je bila mala Tara u ovom momentu

Naš najbolji teniser, a ujedno i najbolji igrač koji je ikada viđen na terenima širom sveta, naš Novak Đoković uspeo je da se plasira u polufinale Vimbldona i to tako što mu je Aleks De Minor predao meč u četvrtfinalu i pre početka, zbog čega je Nole imao priliku da gostuje i na intervjuu za zvanični nalog Vimbldona.

Novak je pričao o mnogim temama, dotakao se i svoje povrede, kao i činjenice da je morao na operaciju odmah posle Rolan Garosa, a da je magično uspeo da se oporavi i sada dođe do polufinala Vimbldona.

Jedno od pitanja je bilo vezano i za njegovu ćerku Taru, koja je na jednom od njegovih mečeva viđena i kako čita knjigu na tribinama dok njen tata igra tenis protiv Alekseja Popirina.

Đoković je bio oduševljen zbog toga, pa nije mogao da sakrije osmeh sa lica.

– Bio sam veoma srećan kada sam video to (kako Tara čita), ali bio sam i tužan u isto vreme, zato što moj tenis njoj nije bio dovoljno zanimljiv, pa je morala da se zanima sa knjigom i tako zabavlja. Naravno, neverovatno je imati njih pored mene, da gledam kako rastu i da budu deo ovog mog putovanja u godinama kada mogu to i da razumeju. Moje srce je ispunjenu ljubavlju kad god ih vidim – rekao je Novak Đoković kroz široki osmeh.

Podsetimo, Novak je umesto meča sa Aleksom De Minorom izašao i da trenira, a društvo su mu pravili upravo ćerka Tara i sin Stefan.

(Telegraf.rs)