Indi i Zoran započeli zajednički život! Svuda idu zajedno, ona ga drži na oku 24 sata: Ovo su detalji veze

Showbizz

Pevačica Indira Aradinović Indi priznala je da je uplovila u romansu sa kompozitorom Zoranom Marjanovićem.

Kako domaći mediji navode, oni su počeli zajednički život, te pevačica već uveliko živi kod njega u stanu, a ne razdvajaju se od trenutka kad su započeli vezu.

– Indi i Zoran odlično funkcionišu, i emotivno i poslovno. Doduše, ona ga pritiska da joj što pre uradi nove pesme, pa ga drži na oku 24 sata. Svuda idu zajedno. Po ceo dan su na bazenu, a uveče u studiju. Prija im druženje i emocija koju su odlučili da jedno drugom pokažu nakon 20 godina poznanstva – rekao je izvor za Kurir.

Inače, oni već godinama sarađuju, a Indi je sada istakla da simpatije prema njemu gaji još od kad je bila maloletna.

Od njega sam naučila mnogo! Znam ga od 17 godine. Emocije postoje još od tada. Dosta me je savetovao i mnoge stvari naučio i hvala mu – priznala je Indi priču, pa nastavila…

– Mi smo se poštovali pre svega, pa gotivili. Nismo se nikad emotivno voleli, niti smo se simpatisali, niti smo išta radili što je mimo granica profesionalnosti i odnosa koji je zahtevao vrlo jednu predostrožnost i odgovornost. Na karaju krajeva, bila sam klinka tako da, kako sam rasla sa pesmama, tako sam rasla i sa njima tamo kao osoba, ostalo sve znate, nema šta da pričam – rekla je Indi.

Indi je progovorila o navodima da je bila ljubomorna na Zoranovu bivšu ženu, Jelenu Marjanović.

– Pa zašto bih bila ljubomorna kad sam ja tada imala svoju vezu i svoj život i nisam bila zaljubljena u Zorana u tom trenutku kad je ona imala sa njim život i kasnije brak, ne razumem – rekla je Indi, pa otkrila da li je sada Zoran samo njen.

– Moraćete to njega da pitate da li je samo moj, ja koliko znam jeste – istakla je pevačica.

Aradinovićeva ne krije da sija od sreće otkako je sa Zoranom od ljubavi.

– Srećna sam, vidi se po mom osmehu i zalećem se da sve ovo ispadne kako treba i puni smo energije i ideja. Nekako mi se čini da se Zoran vratio u neku svoju, da kažem, energiju koja je tada padala za prvi album ione pesme i eto – istakla je Indi za “Scandal”.

(Telegraf.rs)