Oglasila se Ceca zbog Đokovića: Pružila mu podršku uz hit kolo koje je Joksimović posvetio Noletu

Showbizz

Ceca je podržala Novaka Đokovića u njegovom “obračunu” sa bezobraznom publikom na Vimbldonu.

Ona je podelila tzv. Novakovo kolo koje je komponovao Željko Joksimović i dobila brojne pohvale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Podsetimo, Novak Đoković je sinoć, 8. jula pobedio Holgera Runea u osmini finala Vimbldona, ali navijači Runea su se ponašali nesportski pa su dobacivali Novaku što je , očekivano razbesnelo našeg asa.

Novak je prokomentarisao to nesportsko ponašanje u svom govoru sa Centralnog terena Vimbldona.

– Veoma sam zadovljan. Mislim da je on bio daleko od svog najboljeg izdanja. Izgubio je prvih 12 poena, potom je morao da utroši vremena da bi se “vratio” u meč. Što se mene tiče, mislim da sam uradio sve što je trebalo na pravi način. Imao sam brejk loptu s kojom sam se susreo na kraju drugog seta, ali, veoma je ovo bilo solidno izdanje i zadovoljan sam što sam ovo završio posle tri seta – rekao je Nole.

Potom je upitan o “odnosu sa publikom”, koja je vrlo bezobrazno vikala (“R)uuuu” u završnici drugog seta, i tokom trećeg, navodno bodreći tako Runea, a zapravo ometajući Novaka. Odgovorio je oponašajući zvuk koji su proizvodili ti navijači:

– Svim onima koji su imali poštovanje i koji su ostali večeras, imam od sveg srca samo veliko poštovanje. A za sve one koji su izabrali da ne poštuju igrače, u ovom slučaju mene, želim vam “gooood night” (na engleskom “lakuuuu noć”). “Gooooood night! Goood night!”, veoma vam želim lakuuuu noć!, što je naišlo na odobravanje mnogih u Srbiji.

(Telegraf.rs)