Majka Uhvatila Kćerku U Noćnom Provodu, Kaišem Je Mlatila Na Putu Do Kuće (VIDEO)

Zanimljivosti

Nesvakidašnja snimka iz jednog noćnog kluba u Peruu osvanula je na internetu i u samo nekoliko dana prikupila preko 200 hiljada pregleda. Naime, dok se jedna tinejdžerica zabavljala u noćnom klubu s društvom, na vratima kluba se u jednom trenutku pojavila njena ljutita majka.

Gospođa je, ugledavši kćerku, odmah reagirala i ispratila je iz kluba, a cijelim putem ju je kaišem udarala po nogama. Neko od prisutnih sve je snimio mobitelom i video je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama, piše portal Libero.
Nesvakidašnja scena odigrala se u peruanskom gradu Pacasmayu, a vijest su prenijele i tamošnje televizijske kuće. Mlada djevojka navodno od roditelja nije dobila dopuštenje za izlazak, a majka je dodatno pobjesnila jer je maloljetnu kćerku zatekla kako pije pivo.

Ispod objavljenih snimki, većina gledatelja stala je u majčinu obranu, smatrajući kako djeca moraju poštivati roditelje koji im žele najbolje. Bilo je i onih koji smatraju da je majka ovim potezom pretjerala te da je kćerku, u najosjetljivijim godinama, dovela u vrlo neugodnu situaciju (Izvor: Klix.ba)