Šejla Zonić na mukama nakon pobjede: “Oduzeta mi je prilika da istinski budem sretna”

Showbizz

Spekulacije da će pobjednica Zvezda Granda Šejla Zonić održati koncert u Tuzli, na kojem će se pojaviti i njena mentorka Svetlana Ceca Ražnatović, nisu tačne.

Zbog toga je morala da reaguje i bh. pjevačica.

Kako je navela u saopćenju, lažne vijesti i nagađanja utiču na njen poslovni i privatni život, ali i na njenu porodicu.

Podsjetimo, ranije je najavljeno da od koncerta sa Cecom neće biti ništa, te da će sa Šejlom u Sanskom Mostu nastupiti Mirza Selimović.

Navodno, javnost u Tuzli se usprotivila ideji da Ceca nastupi u tom gradu.

“Nakon moje pobjede, uslijedile su razne glasine i teorije o meni, kako u profesionalnom tako i u privatnom smislu, kao i glasine o mom pobjedničkom koncertu – da li će se i gdje će se održati? Nisam htjela da se oglašavam na sve to, ali sada je zaista uzelo velikog maha, jer je uveliko počelo negativno da utiče na moj privatni život, na moju porodicu i na moju karijeru i posao”, napisala je Šejla.

Zamolila je sve da ne šire dezinformacije i naglasila da zbog ovakvih situacija ne može da se raduje pobjedi.

“Molim sve ljude kao i medije, koji izmišljaju moje izjave i pišu neistine, iznoseći netačne i neprovjerene informacije, da to prestanu da rade, da imaju barem malo ljudskosti i da ne koriste moj trenutak da bi dobili na gledanosti i čitanosti. Ja sam fokusirana na sebe, na svoju karijeru, na svoje nastupe i na svoje pjesme i to će tako da ostane. Oduzeta mi je prilika da istinski budem sretna zbog svog uspjeha i da svoju sreću dijelim sa dragim ljudima. Još jednom, iskreno vas molim za ljudskost i razumijevanje. Ne pišite neistine i ne nasijedajte na sve što vidite”, dodala je.

Koncert u Sanskom Mostu, na stadionu “Podgrmeč”, na programu je 28. jula.

radiosarajevo.ba