SALMA HAYEK POKAZALA KAKO IZGLEDA BEZ ŠMINKE: BROJIM SIJEDE

Showbizz

Fanovi su je kritikovali da je na fotografijama na društvenim mrežama neprepoznatljiva, a Salma Hayek (56) je otkrila kako izgleda bez trunke šminke te je pokazala i sijede pramenove.

Budim se i brojim koliko je sijedih i bora jutros stiglo na zabavu – napisala je glumica na Instagramu.
Fanovi su joj u komentarima poručili kako ne postoji razlog da se osjeća nesigurno zbog svojih godina te je obasuli komplimentima.

„Zezaš se? Ženo, ti si savršena; Nikad nisi bila ljepša; Salma, zabava tek počinje; Tebi se godine definitivno ne broje; Hvala što pokazuješ koliko si prirodna”, pisali su joj, a nedavno je kritike dobila na fotografiju koju je objavila prije crvenog tepiha u Cannesu.

Ne sliči na sebe; Nekakav loš photoshop ili previše botoksa? – tada su joj pisali.
Inače, Salma oduševljava svojom figurom gdje god se pojavi, a nije joj strano ni otkriti duboki dekolte. Za njene grudi većina je pretpostavljala da se glumica podvrgnula operacijama, ali ona tvrdi kako to nije istina.

Nekim ženama se smanjuju. Ali postoje neke žene koje kad se udebljaju, grudi im rastu, a druge žene kad dobiju djecu i doje, grudi rastu i više se ne spuštaju, a onda u nekim slučajevima kad si u menopauzi, ponovno rastu. Ja sam te sreće, da same rastu – ispričala je jednom prilikom za New York Post.

hayat.ba