Vesna Zmijanac poklonila Nikoliji stan u Atini: Evo kako izgleda ova luksuzna nekretnina, savršena za tople dane (FOTO)

Showbizz

Tokom duge i uspešne karijere, koja je počela pre više od četiri decenije, Vesna Zmijanac snimila je na desetine hitova i održala mnogo koncerata, a status jedne od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima omogućio joj je da mnogo radi, ali i mnogo zaradi.

Novac koji je zaradila godinama ulagala je u nekretnine, a izvori bliski pevačici tvrde da, osim ogromnog imanja na Bukulji, u Beogradu ima tri luksuzna stana na atraktivnim lokacijama. Pevačica je pre par godina kupila i stan u Atini. To je bio poklon za njenu ćerku Nikoliju Jovanović, koja je u glavnom gradu Grčke studirala i s vremenom se vezala za to podneblje, a kada je diplomirala, pevačica ju je častila stanom.

Da su napravile pravi potez dokaz je i to što, kad god im obaveze dozvole, idu u Atinu na odmor, a Nikolija tamo često boravi sa suprugom Reljom Popovićem i njihovim ćerkama Reom i Hanom.

Stan se nalazi u elitnom delu grada, a u okviru stambenog kompleksa je i bazen koji je okružen palmama. Sa ogromne terase pruža se predivan pogled na more, a pošto je natkrivena i ispunjena zelenilom, ugođaj je potpun.

Sve prostorije u stanu su opremljene pažljivo biranim stilskim nameštajem, enterijer je topao i udoban, pa su selfi slike nastale u takvom ambijentu savršene za društvene mreže.

Izvor: hellomagazin.rs