TRAGEDIJA U RIMU Beba umrla u automobilu, majci pozlilo kada je shvatila da devojčica nije u vrtiću (VIDEO)

Svijet

Velika tragedija dogodila se u Rimu, u prigradskom naselju Čekinjola. Devojčica od nepune godine pronađena je mrtva u automobilu, a prema prvim informacijama, devojčica je nekoliko sati ostala sama u vozilu, piše Korijere dela Sera. U toku je uviđaj kako bi se rekonstruisala priča, a policija je ogradila područje kako bi se mogli obaviti uviđaji.

Prema nezvaničnim informacijama koje je preneo Korijere dela Sera, otac je parkirao automobil da odvede dete u vrtić koji koriste zaposleni u Ministarstvu odbrane. Majka je trebalo da preuzme dete iz vrtića, ali kada je dežurne u vrtiću pitala za ćerku, one su joj rekle da deteta nema.

U tom trenutku videla je automobil svog muža sa detetom unutra i odmah joj je pozlilo. Jedna žena je odmah pozvala Hitnu pomoć, ali je, nažalost, bilo prekasno. Nisu mogli da spasu devojčicu (1). Otac je zaposlen kao policajac u Ministarstvu odbrane.

U pomoć su prvi pritekli vojnici, a jedan od njih je navodno razbio staklo na automobilu pokušavajući da pomogne onesvešćenoj devojčici. Potom su stigli i radnici Hitne pomoći, ali, nažalost, reanimacija nije dala rezultate. Preliminarna istraga je navodno pokazala da je smrt nastupila najmanje nekoliko sati pre nego što je telo pronađeno.

(Jutarnji list) blic.rs