Novak pred meč decenije izveo Alkaraza na večeru: Teniser izazvao haos unutra, snimljeni kako ulaze u isti restoran

Svijet

Novak Đoković je opet pokazao kakav je šmeker! Pred polufinale Rolan Garosa koje ga očekuje u petak od 15 časova izveo je tenisera Karlosa Alkaraza na večeru! Njih dvojica su izašli u restoran „Sijena“ u Parizu i nisu mogli da prođu neprimećeno!

Dve večeri pre njihovog susreta na terenu, izašli su u jedan od najpoznatijih restorana italijanske kuhinje zajedno, a novinari su ih svakako primetili. Alkaraz je stigao kasnije i nije snimljen sa Novakom dok je srpski sportista ulazio u restoran opkoljen fotoreporterima.

Đoković je pobudio veliko interesovanje, a glavni kuvar restorana mu je čak doneo tanjir na kome je tražio da mu se najveći ikada potpiše! Pogledajte kako je to izgledalo:

Još uvek nije poznato o čemu su pričali, ali je jasno da su se opustili pošto je ispred njih slobodan dan. U četvrtak se igraju mečevi ženskog polufinala, a Novak i Alkaraz će na teren u petak. Alkaraz je trenutno prvi reket sveta, ali Novak može da ga prestigne ukoliko ga pobedi u polufinalu, a potom osvoji titulu. Ipak, pre toga želeli su da se bolje upoznaju.

Otišli su u jednom od najpoznatijih pariskih restorana, a kada pogledate profili „Sijene“ na društvenim mrežama, videćete da su tamo u prošlosti svraćali Kilijan Mbape, Nejmar i Serena Vilijams, ali i pop zvezde poput Selene Gomez.

Iako je Karlos Alkaraz već neko vreme u vrhu, sa Đokovićem je igrao samo jednom i tada ga je pobedio, tako da su jedan drugom nepoznanica. Nije poznato da li su se znali i ranije i da li su nekada razgovarali, najbitnije je ono što ćemo videti na terenu sutra.

Izvor: mondo.rs