Massimo Savić bi danas napunio 61 godinu, poslednji nastup u Beogradu bio na Belgrade Beer Fest-u

Region

Proslavljeni hrvatski kantautor, Massimo Savić, koji je preminuo u decembru prošle godine, danas bi slavio svoj 61. rođendan.

Legendarni pevač bio je rado viđen gost na velikim događajima u našoj zemlji, a više puta bio je jedan od headlinera na Belgrade Beer Fest-u. Upravo je poslednji njegov nastup pred domaćom publikom bio na beogradskom festivalu piva na Ušću, 19. avgusta prošle godine. Massimo je tada, sa savršeno uštimovanim bendom, izveo neke od svojih najpoznatijih numera, poput „Kladim se na nas“, „Sjaj u travi“, „Iz jednog pogleda“, „Zamisli život“, čuvenu obradu Azrine numere „Gracija“, a njegov nastup bio je jedan od zapaženijih.

U intervjuu koji je dao naposredno nakon silaska sa bine, Massimo je rekao: „Ja ne volim lažnu skromnost. Tako da, ja ću bez ikakvih problema reći da nitko ne zvuči kao mi. Mi jednostavno zvučimo za poluditi dobro“.

Skymusic, koji je zadužen za organizaciju Belgrade Beer Fest-a, još jednom se zahvaljuje ovom velikom umetniku na svakoj noti i stihu koji je tokom svoje karijere nesebično delio sa publikom.

Deo Massimovog intervjua sa prošlogodišnjeg Belgrade Beer Fest-u pogledajte ovde:

blic.rs