OVO JE OLGA KOJA JE UBIJENA ZAJEDNO SA SINOM (9) Došla iz Rusije u Pančevo zbog boljeg života, želela da dobije licencu za rad na pedijatriji (FOTO)

Region

Olgu G. (50) i njenog sina (9) je sinoć u Pančevu ubio suprug Ašot (51), a zatim je izvršio samoubistvo. Olga je bila pedijatar, neonatolog, a u Pančevu su nedavno kupili stan, kako bi započeli novi život.

Zločin se odigrao sinoć oko ponoći u pančevačkom naselju Kotež, kada je, kako se sumnja, otac Ašot G. (51) ubio suprugu Olgu (50), sina (9), pa sebe. Olga je u Rusiji radila kao pedijatar, a Ašot kao hirug. Kako pričaju poznanici, muškarac je u Rusiji imao i taksi firmu.

Olga želela da se zaposli u Srbiji
– Nije imala licencu za rad u Srbiji, htela da se zaposli ovde. Nedavno se raspitivala kako da nabavi licencu. Želeli su da započnu novi život – priča jedna komšinica.

Kako pričaju meštani, porodica je pre godinu dana došla u Srbiju, a stan u kojem se dogodio zločin su kupili pre dva meseca.

U stanu su živeli Olga, Ašot, kao i mali sin (9). Kako saznajemo, Olga pored starijeg sina ima i ćerku, koji nisu u Srbiji.

Oni su iz Rusije došli zbog novog početka i boljeg života, bežeći od situacije koja se dešava u njihovoj zemlji.

blic.rs

.