Prvi Susret Karleuše I Seke Nakon Pomirenja: JK Prokomentarisala Odnos Sa Nekadašnjom Rivalkom!

Showbizz

Prvi susret Karleuše i Seke nakon pomirenja: JK prokomentarisala odnos sa nekadašnjom rivalkom!

Jelena Karleuša i Seka Aleksić srele su se prvi put nakon nakon što su izgladile odnose. Pjevačice su zablistale na godišnjoj proslavi magazina Stori, a sve prisutne zanimalo je samo da li će se pozdraviti. Malo nakon što je Jelena ušla u svečanu salu, Seka je izašla na binu i u tom momentu nastao je delirijum.

Dok su prisutni pozdravljali aplauzom Sekin izlazak Karleuša se probijala u prvi red kako bi imala potpuni ugođaj. JK je sve vrijeme uživala u nastupu svoje koleginice koju je nakon svake pjesme nagrađivala aplauzom i ovacijama. Jelena je, nakon poziranja okupljenim fotoreporterima, proćaskala sa sedmom silom i dotakla se privatnog života, karijere, a na samom početku se dotakla i pomenutog događaja.

– Nadam se da ćemo svi lijepo da se provedemo večeras. Čula sam da je unutra mnogo mojih kolega, nadam se da ćemo svi da uživamo – istakla je ona.

Jelena je otkrila i u kakvim je odnosima sa Sekom Aleksić.

– U odličnim sam odnosima sa Sekom, pratimo se na Instagramu – dodala je Karleuša.

Pop zvijezda je najavila pred sedmom silom i povlačenje iz medija dok ne izađe album.

– Planiram da sada stvarno uđem u medijsku ilegalu dok ne izađe album koji ću objaviti u avgustu – istakla je ona, a dala je i savjet kolegama što se tiče istog:

– Ne bi bilo pametno da poslije mene neko izda bilo šta, to je moja topla preporuka. Biće super – rekla je Jelena između ostalog.

: Telegraf.rs