Anastasija nasledila majčinu crnu sudbinu: Očajna je zbog gubitka bebe, svi su u strahu za njeno zdravlje

Svijet

Anastasija Ražnatović izgubila bebu

Slavni par, Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj, sinoć su saopštili da su, nažalost, izgubili bebu. Ovu vest, objavio je fudbaler preko svog Instagram naloga.

– Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost, Anastasija i ja smo izgubli našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti. Hvala na razumevanju – napisao je on.

Istu sudbinu imala je i Ceca Raćnatović. Ona je svoju intimnu priču pre nekoliko meseci otkrila u svom serijalu “Ceca Show”. Naime, i ona je, neposredno pred svoju svadbu, izgubila bebu.

– Dogovorili smo se da ne pomeramo datum svadbe, pa smo sudbonosno “da” izgovorili kada smo i planirali, 19. februara 1995. godine.

Pevačica je takođe otkrila da je imala problema da ostane u drugom stanju te je sina Veljka dobila zahvaljujući vantelesnoj oplodnji.

– Posle teških dana u mome životu….Život ide dalje, širimo ljubav…. – napisala je Ceca uz video koji je svojevremeno objavila na svom Instagramu. U njemu je Ceca podelila emotivne trenutke sa Anastasijom i Veljkom.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ata Images, Instagram