OTAC PRETUKAO DEČAKA KOJI MU JE UCENJIVAO ĆERKU FOTOGRAFIJAMA Osnovac joj uzeo telefon pa tražio novac da ne objavi sadržaj

Zanimljivosti

Učenik devetog razreda podgoričke Osnove škole “Štampar Makarije” i njegov stariji brat teško su povređeni jutros oko deset sati u fizičkom sukobu sa ocem devojčice koja pohađa istu školu.

Samo 3 kapi dnevno i sluh se obnavlja 90%

Opis slike
Prema nezvaničnim informacijama Pobjede, do fizičkog napada je došlo posle saznanja da je dečak ucenjivao devojčicu zbog fotografija.

Portal Roditelji.me navodi da je od nje uzeo i određenu svotu novca.

Nakon što su roditelji saznali šta se dešava, otac je tražio od dečaka da vrati novac i izbriše fotografije, ali pošto on to nije učinio odlučio je da sam reši problem.

Oglasio se i direktor škole
Direktor OŠ “Štampar Makarije” Novica Gačević kazao je da je do incidenta došlo u blizini dvorišta, ali da u školi nisu do danas imali informacije da postoji ikakav problem između te devojčice i dečaka iz devetog razreda

Prema njegovim rečima, da postoji bilo kakav problem nisu ih obavestili ni roditelji.

Gačević je kazao da je dečak i ranije bio problematičnog ponašanja, ali da o ucenjivanju nisu ništa znali

On je naveo da je problem između dece kulminirao poslednjih dana.

Kako je kazao, prema informacijama koje su tek danas dobili od ostalih đaka, povod je bio što je dečak nekako došao u posed njenog mobilnog telefona, odakle je preuzeo fotografije zbog kojih je kasnije ucenjivao.

Tražio joj je za to novac, a kako smo saznali ona mu je određenu sumu i dala da bi izbegla da on objavi te fotografije ili da ih nekom pošalje. Čuli smo da je otac od devojčice, kada je saznao za to, tražio od njega da obriše fotografije i vrati novac, ali on to nije učinio – rekao je Gačević.

U tuči korišćen i pendrek
Prema nezvaničnim informacijama, otac devojčice je bio u društvu još nekoliko odraslih osoba, a u tuči su koristili i pendrek.

Nakon intervencije policije, učesnici sukoba su odvedeni na saslušanje i u Klinički centar, kako bi povređeni bili medicinski zbrinuti.

Iz policije za sada nisu kontaktirali upravu škole, a deo gde se desio incident nalazi se u blizini dvorišta i, kako je rekao Gačević, nema video nadzora.

(M portal saznajemo.info