Posle kiše dođe sunce“: Ovo je prognoza Seke Aleksić za danas FOTO

Region

Pevačica predviđa lepo vreme.

Seka Aleksić veoma je aktivna na društvenim mrežama, a poslednjih nedelja je u više navrata podržala proteste „Srbija protiv nasilja“.

Seka se pre dve nedelje osvrnula na to što je celog dana najavljuvano loše vreme, te su ljudi savetovani da „bez preke potrebe ne izlaze iz kuće“.

„Hvala vremenskoj prognozi koja je za danas najavljivala užasno nevreme i savetovala da bez preke potrebe ne izlazimo iz kuće“, napisala je pevačica tada ironično na Tviteru, a potom objavila nekoliko fotografija i video snimaka sa protesta.

Sledećeg petka je najavila „sunce i 23 stepena“, tako da je bilo očekivano da se oglasi i danas, kada se održava četvrti po redu protest „Srbija protiv nasilja“.

„Vaša omiljena meteorološkinja šalje izveštaj za danas: Posle kiše dođe sunce!“, napisala je pevačica aludirajući na sinoćne vremenske neprilike tokom kontramitinga u organizaciji SNS.

Ako mi neko ne ponudi vremensku prognozu da vodim, ništa uradila nisam“, dodala je Seka sada.

Podsetimo, prošlog petka u Beogradu održan je veliki protest „Srbija protiv nasilja“ tokom kojeg je na dva sata blokirana Gazela, a skup je organizovan kao odgovor na dva masovna ubistva u našoj zemlji. Istaknuto je nekoliko zahteva, s ciljem da se smanji nivo nasilja u Srbiji. Pre svega, od vlasti u Srbiji se traži smena rukovodstva REM i RTS, zatim oduzimanje nacionalne frekvencije televizijama Pink i Hepi i zabrana tabloida koji promovišu nasilje.

Novi najavljeni protest „Srbija protiv nasilja“ zakazan je za večeras od 18 časova ispred Narodne skupštine.

Za večerašnji protest nije predviđena blokada Gazele, već je plan da se napravi prsten oko RTS.

nova.rs