MORE SUZA ZA AZROM Ovo je lepa doktorka (25) koja je poginula kad je na nju naleteo “mercedes”

Region

Javnost se jutros digla na noge nakon sinoćnje nesreće koja se dogodila u centru glavnog grada BiH u Sarajevu kada je smrtno stradala mlada doktorka Azra Spahić (25).

Ubiješ mladost. Ubiješ lekara. Ubiješ osobu. Na pešačkom prelazu ubiješ čoveka. Ženu. Pešaka. Jednostavno, za neke ljude ne treba postojati nikakva prilika za rehabilitaciju, ma kako ovo brutalno zvučalo. Dok se vi svi izrehabilitujete mi izginusmo – napisala je na svom Fejsbuku novinarka Emela Burdžović.

Podsetimo, mladić A. B. osumnjičen je da je sinoć “mercedesom” usmrtio mladu Azru (25), prilikom čega su povređene još dve osobe. Jedna osoba je trenutno u bolnici, dok je druga puštena na kućno lečenje.

– Sinoć je u Sarajevu u teškoj saobraćajnoj nesreći kao pešak tragično stradala naša draga koleginica, dr. Azra Spahić. Svi koji su je poznavali bili su svedoci njenoj dobroti, plemenitosti i vedrom duhu. Porodici i svim bližnjima iskazujemo najiskrenije saučešće zbog ovog nenadoknadivog gubitka. Azru ćemo zauvek čuvati u našim mislima i srcima – ističe Udruženje.

avaz