„Osim što danas nećete otići na miting, uradite još jedno dobro delo“: Seka Aleksić retvitom pokazala šta misli o Vučićevom kontramitingu

Showbizz

Pevačica Seka Aleksić veoma je aktivna na Tviteru, a njene izjave često privuku veliku pažnju javnosti.

Naime, ona je nedavno podržala proteste „Srbija protiv nasilja“, a njen urnebesni tvit tada su mnogi komentarisali.

„Hvala vremenskoj prognozi koja je za danas najavljivala užasno nevreme i savetovala da bez preke potrebe ne izlazimo iz kuće“, napisala je pevačica tada ironično naTviteru, a potom objavila nekoliko fotografija i video-snimaka sa protesta.

Nakon ovoga, pokazala je veliku humanost kada je čula za nasilje nad devojčicom romskog porekla.

„Devojčici su u školu doneli bakarnu žicu da bi je ismevali jer je Romkinja, po fazoni vi skupljate bakar, pa evo da učestvujemo. Otac vozi kamion po Evropi, majka drži cvećaru. I niko neće sa njom na maturu. I svi ćute. I tako učestvuju u nasilju. Jel’ ovo Srbija koju hoćemo?“, zapitala se korisnica Tvitera, a Seka je odgovorila:

„Evo, ja ću s njom na maturu, gde je ta devojčica?“

Pevačica je stupila u kontakt sa devojčicom koja je presrećna zbog toga što će joj baš Seka biti pratnja na maturi.

Danas se još jednom oglasila na pomenutoj društvenoj mreži, apelujući da se pomogne trudnici kojoj treba krv zbog hitne operacije.

„Osim što danas nećete otići na miting, uradite još jedno dobro delo, ako možete (redak rezus faktor)“, napisala je Seka.

„Hitno je potrebna krvna grupa B- (negativna) sa posebnim faktorom Rh CCddee, za trudnicu koja je u GAK-Višegradska, zbog hitne operacije. Ukoliko neko može da pomogne, javite se na broj telefona 061/151-95-14 Vesna Đuričić. P.S. Molim vas, delite dalje“, stoji u objavi.

nova.rs