Ni Čola joj nije odoleo! Vladana Savića obožavate u Igri sudbine, a malo ko zna da mu je partnerka iz serije zaista supruga FOTO

Zanimljivosti

Žena Vladana Savića intrigira javnost

Vladan i Kristina Savić su od onih parova koji funkcionišu po principu „zajedno kod kuće, zajedno na poslu“. Osim što su godinama kolege u Pozorištu na Terazijama, supružnici već nekoliko sezona zajedno snimaju „Igru sudbine“, gde igraju Olgu i Ivana Ožegovića.

Kristina je diplomirala na klavirskom odseku Akademije umetnosti u Novom Sadu kao jedan od najboljih studenata generacije. Sarađivala je sa mnogim muzičarima, da bi 1998. postala stalni član benda Zdravka Čolića, kome je pevala prateće vokale na brojnim koncertima. Iste godine počela je da radi u Pozorištu na Terazijama kao solista hora. Tu je i upoznala čoveka svog života, Vladana.

Zanimljiv je podatak da se žena Vladana Savića 2013. oprobala na „Beoviziji“ pesmom „Za tebe živim“, za koju je tekst napisao upravo njen suprug.

‒ Vladana sam upoznala u pozorištu, bio je u publici kada sam polagala audiciju. Pre toga sam ga znala samo sa televizije. Imala sam tremu kada sam ga videla iako nije odlučivao ni o čemu, a onda je počelo flertovanje ‒ ispričala je jednom prilikom Kristina kako je krenula njihova ljubavna priča.

U braku su dobili dva sina, Marka i Filipa.

‒ Mnogo vremena smo provodili sa decom, to nam naš posao omogućava. Teško je u ovom vremenu biti dobar čovek i naučiti decu da budu takva, da budu pravedna, koliko god to utopijski zvučalo, da vole bližnjeg svog. To su sve neke rečenice koje su banalizovane, ali su važne. Naučili smo ih da je porodica najbitnija ‒ istakla je Kristina Savić i dodala da su sinovi već odrasli momci koji su krenuli svojim putem.

‒ Stariji Marko studira prava u inostranstvu. Teško mi pada, ali ne možemo deci da sečemo krila. To je bila njegova odluka, podržali smo ga i mogli smo to finansijski da iznesemo. Neka deca rade ono što žele i što ih čini srećnim, a mi moramo da patimo.

Filip Savić za sada pokazuje želju da krene stopama roditelja. O tome njegov tata kaže:

‒ Igrao je Gavroša u mjuziklu „Jadnici“, sa deset godina. Ide u školu glume, kao i u muzičku školu, na časove pevanja. Statirao je i u našoj seriji „Igra sudbine“. Bio sam više uzbuđen od njega, ali nije mi tražio savet. Kristina je pijanista, a on svira klavir, i opet mama ne može svojim autoritetom da nametne nešto što bi trebalo, nego njegova nastavnica. Tako je i sa glumom, uvek sluša nekog drugog.

hellomagazin.rs