Ja Sam Na Maturu Išla U Čaršavu, Nije Bilo Seke Aleksić Da Mi Pomogne! Eva Ras: I Meni Su Se Tad Rugali, Uspela Sam Iz Inata

Region

Ja sam na maturu išla u čaršavu, nije bilo Seke Aleksić da mi pomogne! Eva Ras: I meni su se tad rugali, uspela sam iz inata

Gošća emisije Puls Srbije na Kurir televiziji i voditelja Ivana Gajića bila je glumica Eva Ras.

U razgovoru su se dotakli priče o devojčici romske nacionalnosti kojoj su vršnjaci pred malu maturu priredili neumesni poklon, bakarnu žicu kao ukras za matursko veče.

Nakon što je čula za ovaj slučaj, pevačica Seka Aleksić obećala je devojčici da će joj biti pratnja na svečanosti, da bi joj potom podršku pružile i još neke ličnosti iz javnog života.

Komentarišući ovaj događaj Eva Ras prisetila se da je bila u sličnoj situaciji pre skoro sedam decenija na svojoj maloj maturi.

– Seka je divna majka i uradila je plemenitu stvar pomogavši ovoj devojčici. I u moje vreme su se rugali siromašnijoj deci. Meni je mama na kolenu šila haljinu za malu maturu od čaršava. Iako je meni ta haljina bila najlepša, drugari su provalili i počeli da me zadirkuju i svašta govore. Tad sam rešila da ću uspeti u životu iz inata .Rekla sam im, videćete da ću ja biti slavna iz ove haljine, a vi nikada. Tad nije bilo Seke ni druptvenih mreža, ali sam uspela – ispričala je Eva Ras. (Kurir.rs)