Ima Imućnog Muža, Njegova Porodica Živi U Dvorcu, A Ona Vozi Auto Od 300.000 Eura: Detalji Janinog Života!

Zanimljivosti

Ima imućnog muža, njegova porodica živi u dvorcu, a ona vozi auto od 300.000 eura: Detalji Janinog života!

Pjevačica Dragana Jana Todorović je prije dva dana bila glavna tema medija, kada se pojavila vijest da je uhapšena u Cirihu, jer nije imala dozvolu za nastup. To je nije mnogo potreslo, pa je odmah nakon toga pjevala na jednoj privatnoj zabavi u Novom Pazaru.

Jana danas živi u pravom luksuz i važi za “kraljicu bakšiša”, a na društvenim mrežama se svako malo pojavljuju snimci na kojima vidimo kako pjevačicu kite novčanicama. Ona se rodila i odrastala na Kosovu, a da bi snimila prvu pjesmu, njeni roditelji su morali da prodaju traktor.

– Nije bilo nimalo lako. Kada sam otišla sa Kosova 1997. godine otišla sam u Minhen, nisam znala da se vežem u avionu. To je bio moj prvi let u životu i od tada živim na relaciji Minhen- Beograd. Imam osjećaj da se sve to desilo preko noći, upoznala sam svog supruga, počela da putujem, postala poznato ime – prisjetila se Jana jednom prilikom za “Grand”.

Sve se promijenilo kada je upoznala supruga Ivana Todorovića, koji je bio uz nju u svakom trenutku, a danas važe za jedan od najbogatijih parova na estradi. Iako je veoma skromna i ne voli da se rasipa parama, u pojedine stvari pjevačica ipak voli da uloži novac, tako smo je na vjenčanju Đanijevog sina vidjeli u Mercedesu Brabus G glase, za koji je izdvojila čak 300.000 eura.

Svojevremeno je u medijima isplivala vijest kako njen svekar posjeduje dvorac, a javnost je zaintrigiralo zbog čega je to do skoro krila.

– Nisam neko ko se kiti tuđim perjem. Nije to tuđe, moj svekar je kao moj otac i ja sam jako ponosna na njega. Nema potrebe da pričam o tome, ali kad se saznalo sada potvrđujem. To je jedan prelijep dvorac koji se prostire na 16 hektara – rekla je Jana za “Grand”.

(ekskluziva.ba)